MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kit pvp topka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Prosze o usuniecie kordziu7 z topki combo i kazdej innej topki gdyz cheatuje i ma obecnie bana.
@refresh
@refresh
Odświeżamy co 24h.
PS. Punkty reputacji nie służą do komunikacji Smile.
"PS. Punkty reputacji nie służą do komunikacji Smile."

Watek byl zamkniety a nie mialem jak napisac ;/

a co do topki w koncu go usuniecie czy nie? Tongue
@refresh :I
Gdyby każda zbanowana osoba miała resetowane statystyki, topka zmieniałaby się dzień w dzień... ja proponowałbym czyszczenie statystyk ludzi, którzy otrzymali blacklistę.
@Up
Słaby pomysł. Dlaczego osoby, które otrzymały bana za wspomagacze miały być nadal w topce? Nie potrafią grać uczciwie to nie będą wyróżniani w jakikolwiek sposób. Samo resetowanie statystyk osobom, które otrzymały blackliste mijało by się z celem a topkę zajmowaliby sami potencjalni cheaterzy z banami.
(31-January-2021 13:27:13)kubamax napisał(a): [ -> ]@Up
Słaby pomysł. Dlaczego osoby, które otrzymały bana za wspomagacze miały być nadal w topce? Nie potrafią grać uczciwie to nie będą wyróżniani w jakikolwiek sposób. Samo resetowanie statystyk osobom, które otrzymały blackliste mijało by się z celem a topkę zajmowaliby sami potencjalni cheaterzy z banami.

+1 kuba
(31-January-2021 13:27:13)kubamax napisał(a): [ -> ]@Up

Ponieważ nie wszystkie bany za "wspomagacze" są w pełni słuszne. Np ja raz dostałem takiego za posiadanie sterowników do myszki [o ktorych totalnie zapomniałem] nie używanych od 8 miesięcy, w których nigdy nie było ustawiane macro itp. więc gracz który dostanie bana za coś takiego również będzie usuwany z topki ? No, chyba że mowa o banach od konsoli, ona nie banuje za niewinność.
Stron: 1 2
Przekierowanie