MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: wykorzystywanie gadżetów vip do częstego trolowania
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Twój nick z gry:Kiktd
• [b]Nicki osób posądzonych: Lider_KRPS
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia: między 18.01.2021 a 22.01.2021
• [b]Opis zdarzenia:a więc, na serwerze mf gra urzytkownik Lider_KRPS który kupił sobie vipa. Lecz po zobaczeniu jakie on gadżety ma, (najpewniej z nudów) zaczął codzienie aż (mam nadzieje) do dzisaj trolować graczy. Samo trolowanie jest wpisane w regulaminie jako niedozwolony czyn, ale nasz pan vip złamał jeszcze inne zasady, takie jak:
"Zabrania się utrudniania rozgrywki graczom oraz administracji.,,
''Zakazane jest nękanie innych graczy oraz groźby, pogróżki niezwiązane bądź związane z grą.,,
"Obowiązuje ogólnie pojęte zasady dobrego wychowania, ograniczonego zaufania, netykiety i normy socjalne. Na całej serwerowni panuje zakaz używania przekleństw, prowokacji, słów oraz treści powszechnie uznawanych za wulgarne, obraźliwe oraz rasistowskie."
• [b]Dowody: https://youtu.be/tP1JwdsW9LY (dostarczone zgodznie z terminem)
serwer: mf
Brak dowodów, od teraz masz 24h na wstawienie dowodów, inaczej skarga zostanie odrzucona.
(22-January-2021 20:36:09)Izzie napisał(a): [ -> ]Brak dowodów, od teraz masz 24h na wstawienie dowodów, inaczej skarga zostanie odrzucona.
jeżeli nie znajdę dowodów w ciągu 24h lecz po tym czasie czy mogę jeszcze raz napisać skargę ?
(22-January-2021 20:40:48)kiktd napisał(a): [ -> ]
(22-January-2021 20:36:09)Izzie napisał(a): [ -> ]Brak dowodów, od teraz masz 24h na wstawienie dowodów, inaczej skarga zostanie odrzucona.
jeżeli nie znajdę dowodów w ciągu 24h lecz po tym czasie czy mogę jeszcze raz napisać skargę ?

Tak, tylko z dowodami.
(22-January-2021 20:40:48)kiktd napisał(a): [ -> ]

Cytuje tutaj punkty z regulaminu skarg [ http://mineserwer.pl/Temat-REGULAMIN-DZIA%C5%81U-SKARG ]:
Cytat:1. Jeżeli osoba składająca skargę nie posiada dowodów lub są one niewystarczające, skarga jest nieważna.
2. Dowodem są nagrania lub zrzuty ekranu, które nie mogą być w jakikolwiek sposób edytowane oraz muszą ukazywać cały ekran gry.
3. Dowody są ważne przez 3 dni od zdarzenia.

Jeśli skarga zostanie odrzucona, możesz napisać skargę jeszcze raz. (Dowody są ważne tylko 3 dni od zdarzenia!)
Dowody zostały dostarczone.
W takim razie, ukarany/a.
Przekierowanie