22-January-2021, 18:43:48
• Nazwa użytkownika zbanowanego: NooFightJustKill
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak byłem miałem ok. 7 mutów
• Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie wyzywałem żadnych rodziców nikogo i nic o nikim nie pisałem, a to że ten który kabluje ludzi fałszuje wszystko to nie moja wina inni np. Sharpen24 też dostał a nic nie zrobił to dobry gość i nikogo nie wyzywa.
• Powód blokady: Obraza rodziców(lol nie wyzywałem nikogo a to że miałem te muty to mówiłem sam do siebie bo sie denerwowałem że parkoura nie mogę zrobić.
• Data nałożenia blokady: 21.01.2021
• Moderator banujący: viktoria_szostak
• Serwer: MineFox
Proszę o unban to nie moja wina że ktoś nagle zgłasza ludzi za to że nic nie robią ani nikogo nie wyzywają, w każdym razie proszę o unbana ponieważ juz byłem zbanowany raz na wczesniejszym koncie a teraz to ja nikogo nie wyzywam, uwielbiam grać w tryb parkour i chciałbym dalej kontynuować rozgrywkę bo trzeci raz nie bedę robił tego parkoura a chciałbym to odzyskać bo ban został dany nie słusznie.
Zbyt dużo nerwów i czasu poświeciłem na ten tryb.
Sharpen24 też miał obrazę rodziców a nikogo nie wyzywał
Proszę podejść do tego tematu poważnie jeden gość wszystkich reportuje
A pozatym nie dostaje się bana na zawsze, w szczególnym wypadku
A jeżeli już coś takiego może powiedziałem to przepraszam ale nie przypominam sobie tego
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak byłem miałem ok. 7 mutów
• Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie wyzywałem żadnych rodziców nikogo i nic o nikim nie pisałem, a to że ten który kabluje ludzi fałszuje wszystko to nie moja wina inni np. Sharpen24 też dostał a nic nie zrobił to dobry gość i nikogo nie wyzywa.
• Powód blokady: Obraza rodziców(lol nie wyzywałem nikogo a to że miałem te muty to mówiłem sam do siebie bo sie denerwowałem że parkoura nie mogę zrobić.
• Data nałożenia blokady: 21.01.2021
• Moderator banujący: viktoria_szostak
• Serwer: MineFox
Proszę o unban to nie moja wina że ktoś nagle zgłasza ludzi za to że nic nie robią ani nikogo nie wyzywają, w każdym razie proszę o unbana ponieważ juz byłem zbanowany raz na wczesniejszym koncie a teraz to ja nikogo nie wyzywam, uwielbiam grać w tryb parkour i chciałbym dalej kontynuować rozgrywkę bo trzeci raz nie bedę robił tego parkoura a chciałbym to odzyskać bo ban został dany nie słusznie.
Zbyt dużo nerwów i czasu poświeciłem na ten tryb.
Sharpen24 też miał obrazę rodziców a nikogo nie wyzywał
Proszę podejść do tego tematu poważnie jeden gość wszystkich reportuje
A pozatym nie dostaje się bana na zawsze, w szczególnym wypadku
A jeżeli już coś takiego może powiedziałem to przepraszam ale nie przypominam sobie tego