MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Combo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, widzę że jak tego nie napisze na forum to nigdy sie tym nikt nie zajmie. chciałbym zgłosić, że nie działa combo Exc, thor na mfie i sa puste hity... pvp jest do niczego nikogo nie można zabić no chyba ze koxa nie zaliczy (HEHE). naprawcie to czekam juz 2 dzień -_-
Czekac to sobie mozesz i dwa lata i nic to nie zmieni, nikt w twojej glowie nie siedzi ani mocy telepatycznych nie ma zeby stwierdzic co ty sobie tam kminisz.
Od tego masz forum aby takie bledy zglaszac, a w wolnej chwili ktos sie nimi zajmie.
(22-January-2021 09:50:54)Admin napisał(a): [ -> ]Czekac to sobie mozesz i dwa lata i nic to nie zmieni, nikt w twojej glowie nie siedzi ani mocy telepatycznych nie ma zeby stwierdzic co ty sobie tam kminisz.
Od tego masz forum aby takie bledy zglaszac, a w wolnej chwili ktos sie nimi zajmie.

ty, ale o co ci chodzi? zawsze znajdziesz coś żeby sie przyczepić Smile nie tylko do mnie mówie ogólni. Nie miałem w celu nikogo urazić ale nie wiadomo Pan Banan wie wszystko <3 pozdro

(22-January-2021 10:30:32)MDMA napisał(a): [ -> ]
(22-January-2021 09:50:54)Admin napisał(a): [ -> ]Czekac to sobie mozesz i dwa lata i nic to nie zmieni, nikt w twojej glowie nie siedzi ani mocy telepatycznych nie ma zeby stwierdzic co ty sobie tam kminisz.

ty, ale o co ci chodzi? zawsze znajdziesz coś żeby sie przyczepić Smile nie tylko do mnie mówie ogólni. Nie miałem w celu nikogo urazić ale nie wiadomo Pan Banan wie wszystko <3 pozdro.
Naprawione.
Przekierowanie