MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• Gebaa
• Tylko mutowanie raz lub dwa
• Poniważ lubię ten serwer, chciałabym pograć na nim dłużej i nie wiem co ja takiego zrobiłam, że dostałam bana
• Złamanie regulaminu (nie wiem jakim cudem)
• 21.01.21
• juleczkacz123
• minefox.pl
Chciałabym tylko dodać, że dostałam bana za nic. Razem z kuzynką robiłyśmy konkurs skinów lecz w pewnym momencie zostałam zbanowana. Nie wiem co zrobiłam źle Smile) Zaznaczam również, że użytkownik o nazwie Gebaaaa to nie moje multikonto, tylko konto mojej kuzynki. Grałyśmy razem często na serwerze Creative.
Proszę o unbana
Cześć, dostałam zgłoszenie o nieodpowiednich budowlach. Na Twoich, jak i na Twojej kuzynki działce były nieodpowiednie budowle. Blokada zostaje, ale jest skrócona do 10d.
Pozdrawiam.
(21-January-2021 20:11:11)juleczkacz123 napisał(a): [ -> ]Cześć, dostałam zgłoszenie o nieodpowiednich budowlach. Na Twoich, jak i na Twojej kuzynki działce były nieodpowiednie budowle. Blokada zostaje, ale jest skrócona do 10d.
Pozdrawiam.

Dziękuję za skrócenie bana, ale mogłabym się dowiedzieć jakie to byly budowle i tabliczki?
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie