MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Brak itemkow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

Odnosząc się do mojego poprzedniego posta nie mam ani pieniedzym ktore wydalem na kupno, ani itemkow ktore kupilem od innego gracza i schowalem w skrzynce na dzialce. Ich usuniecie jest spowodowane wczytywaniem backupa. Prosze o zwrocenie mi itemkow (2x spodnie wojskowe i 1x kurtka wojskowa) lub rekompensaty pienieznej (2x 3500$ + 4000$).

migola
(21-January-2021 17:58:17)migola napisał(a): [ -> ]Odnosząc się do mojego poprzedniego posta
Jeśli chodzi o ten wątek
http://mineserwer.pl/Temat-Problem-zwiaz...em-dzialek
to Banan przecież się już wypowiedział i zamknął go.
"wskazany kolega mial czystke wiec jego itemy zostaly wykasowane z serwera. "
Jeśli nie rozumiesz to na szybko wytłumaczę.
Nie odzyskasz tych itemów/hajsu.
ale on je kupił od wertija. Według was po zakupie jakiegoś itemu on ciągle należy do poprzedniego właściciela?
Itemy były zdobyte w nielegalnym procederze, dlatego zostały "usunięte razem z właścicielem" takowych itemów, dam ci prosty przykład.

Idę do sklepu z bronią , wykupuje cały zapas sklepu, broń była zdobyta w nielegalnym procederze, ale gdy ja ją zakupiłem nagle staje się legalna ? Nie.
przeslij na priv logi zakupu (data, godzina), porównam je z logami serwera czy taki zakup/przesłanie pieniędzy miało miejsce, jesli sie pokryja to dostaniesz $, jesli ich nie posiadasz to nie masz na co liczyc.
[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie