MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Zaakceptowana] Problem z LukaSio
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: SuperIntoMikuPix
Nicki osób posądzonych: LukaSio
Najdokładniejsza data zdarzenia:21/01/2021 około 12:45
Opis zdarzenia:LukaSio mówił że "ma respekt do Only_Death", ponieważ nie miał nawet śladów po cheatach. Ja powiedziałem "gratulacje Only_Death, masz respekt od 11letniego policjanta", i za to dostałem 3-dniową blokadę na serwer.
Dowody: https://minefox.pl/bany/info.php?type=ban&id=221154 , nie wiem co innego bym mógł podać.
Serwer: MineFox.pl
(21-January-2021 14:15:55)kiktd napisał(a): [ -> ]moim zdaniem nie obraziłeś go aż tak żeby dawał ci bana

ale jakim sposobem to jest jakakolwiek obraza?
Witam,
możliwe, że zadecydowałem o zbyt wysokiej karze jak na taki incydent, jednak nie zmienia to faktu, że zachowałeś się infantylnie w stosunku do mnie - jako administratora.
Nie da się ukryć, że napisane przez ciebie zdanie było również po prostu niestosowne i nieadekwatne do sytuacji.
Ale jeśli mam być szczery to nie żałuje nadania kary, a co najwyżej nadania nieodpowiedniej długości do czego się przyznaję. Jednak całkowicie rozumiem, że nie każdy zareagowałby w taki sposób na takie słowa.

Pozdrawiam!

PS: Oczywiście, po całym dniu kara została zniesiona. Sądzę, że obaj przemyśleliśmy sobie zaistniałą sytuację.
W związku zaistniałą sytuacją skarga zostaje zaakceptowana. Fakt zachowałeś się nieodpowiednio, ale nie na tyle aby zostać ukarany banem czy też mutem. Kara została zdjęta więc można uznać, że sprawa została załatwiona.

[Obrazek: 8fda5e8f5f263.jpg]
Przekierowanie