MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycje/Problemy dotyczące Forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. Odznaczenia
  1. Proponuję wymienić ikonę przy odznace MineGold I (W porównaniu do pozostałych ikon z Odznaczeń Gold, ww. ikona wygląda, moim zdaniem tandetnie/niezbyt estetycznie w porównaniu do pozostałych odznaczeń)

Propozycje ikon (w wymiarach 16x16):
  2. Proponuję wymienić ikonę przy Odznaczeniach Administracji - Złoty Banan (Myślę, iż zaprezentowana ikonka w ostatnim poście Złotych Bananów wyglądała zdecydowanie lepiej od obecnej ikony.)

Propozycje ikon (w wymiarach 16x16):
  3. Prosiłbym o usunięcie pustych odznaczeń (Załącznik). Z tego co mi wiadomo, problem ten nie występuje tylko przy moim profilu.

2. Inne
  1. Problem z wczytywaniem się obrazów przy nicku, panelu użytkownika, użytkownikach po przejściu do wątku "Dla Youtuberów" (Załącznik)
  2. Przy "Dokładnych Statystykach" w miejscu "Minecraft by Zyczu" (Załącznik 1) zostajemy przeniesieni do listy serwerów mc (Załącznik 2).
    Proszę o zaktualizowanie tej listy, ponieważ po wejściu na "Minecraft by Zyczu" mamy widoczne ponad 10 serwerów, gdzie na samej górze forum w miejscu "Serwery Minecraft" (Załącznik 3) zostajemy przeniesieni do zupełnie innej strony ze spisem serwerów mc, których jest zdecydowanie mniej niż w pierwszej liście.
Według mnie "Minecraft zyczu" powinno być usunięte całkowicie, nie powinno być tego odnośnika.

Jeszcze jedna rzecz, nie wiem czy to błąd u mnie czy globalny, ale czasem data napisania postów się zmienia o godzinę - coś ze strefą czasową?
@Refresh
Camrakor tez mam problem godziny przy poscie ale to strefa czasowa jaka sobie ustawisz pozmieniaj, w ustawieniach na inne asz trafisz na dobrom
@Refresh
Po wprowadzeniu dwóch nowych ikon (Złote banany i Mine Gold I) ten drugi, czyli Mine Gold I ma niewłaściwy rozmiar --> https://zapodaj.net/ece25bca926eb.png.html
Pytanie. Czy na tych nowych stylach będzie coś jeszcze robione odnośnie grafiki? Bo nie ukrywam ale te rozciągnięte logo mineserwer.pl nie wygląda dobrze, a fajniej by było gdyby było dopasowane do ogółu.
Przekierowanie