MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bezwartościowe itemy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jak wiemy na serwerze są itemy z setu/broni nieśmiertelnych.
Z skrzynki z bronią możemy dropnąć miecz/luk nieśmiertelnych, możemy trafić różne statystyki i bonusy. Chodzi oto ze dobry miecz posiada 160+ shapra i + 25smite, mniejsze staty np: 10smite to jest shit totalny.

Chodzi oto ze na serwerze jest dużo bezwartościowych broni nieśmiertelnych i nikt tego nie kupuje. I przychodzę z propozycją dodania npc na /warp krematorium który umożliwia wymianę itemku na proch (item w nazwie Nieśmiertelnych).

10 proch nieśmiertelnych - skrzynka setu nieśmiertelnych

10 proch nieśmiertelnych - skrzynka broni nieśmiertelnych

Opinie na dole:
To jest świetny pomysł obecnie są dziesiątki setu powystawiane np po 30/40k które przeksakują z konta do konta byle jak niepotrzebnie bo są nic nie warte xd a takie coś dało by im sens Big Grin można by to jakoś rozwinąć np:

3 proszki chełmu = 1 skrzynia chełmu nieśmierlenych
3proszki klaty = 1 skrzynia klaty
3 proszki spodni = 1 skrzynia spodni
3 proszni butów = 1 skrzynia butów

4 proszki łuku = 1 skrzynia łuku
4 proszku dotyku = 1 skrzynia dotyku

coś tego typu to tylko taka propozycja rozwinięcia z mojej strony ogólnie zamysł good Big Grin
(17-January-2021 02:42:36)Xpneterio napisał(a): [ -> ]To jest świetny pomysł obecnie są dziesiątki setu powystawiane np po 30/40k które przeksakują z konta do konta byle jak niepotrzebnie bo są nic nie warte xd a takie coś dało by im sens Big Grin można by to jakoś rozwinąć np:

3 proszki chełmu = 1 skrzynia chełmu nieśmierlenych
3proszki klaty = 1 skrzynia klaty
3 proszki spodni = 1 skrzynia spodni
3 proszni butów = 1 skrzynia butów

4 proszki łuku = 1 skrzynia łuku
4 proszku dotyku = 1 skrzynia dotyku

coś tego typu to tylko taka propozycja rozwinięcia z mojej strony ogólnie zamysł good Big Grin
Na serwerze obecnie niema takich skrzynek jak Skrzynka Klaty nieśmiertelnych, banan nie bedzie specialnie pisal nowej skrzynki wlasnie pod to.
Ma być po prostu skrzynka setu i broni i tyle
wsm faktycznie za dużo zbędnego pisania by było z tym dla administracji a tak to już jest gotowa skrzynka i na miejscu można to zrobić więc fakt
pomysl ok ale.wprowadzilbym np 5 bronie - 1 skrzynka 3 setu - 1 skrzynka bo 1 czesc setu to zawsze 200k - 300k a broni to moze byc nawet 2k jesli beda staty 140/10/10
a raczej dobrej broni nie damy do tego npc
@refresh
Według mnie zbędne. Pomysł polegający na zbieraniu śmieci i robieniu z nich silnych przedmiotów. Po takiej zmianie gra na 75lvl+ będzie polegała na skupowaniu śmieci z marketu i robienia z nich potężnego eq [Talizmany , wyposażenie nieśmiertelnych, klejnoty]
(18-January-2021 13:07:29)iDarkness_ napisał(a): [ -> ]Według mnie zbędne. Pomysł polegający na zbieraniu śmieci i robieniu z nich silnych przedmiotów. Po takiej zmianie gra na 75lvl+ będzie polegała na skupowaniu śmieci z marketu i robienia z nich potężnego eq [Talizmany , wyposażenie nieśmiertelnych, klejnoty]

grzesiek ty ostatnio wg na bescie nie grasz wiec niewiesz jakie zmiany sa obecnie na bescie ;p
@up
A co ma moja aktywność do propozycji w której się wypowiadam?
Śledzę forum z besta, widzę zmiany które są dodawane na tryb, więc nie rozumiem założenia że muszę grać by wypowiadać się pod czyjąś propozycją z trybu na którym mam jakieś doświadczenie.
obecnie nie da sie kopiowac przynajmniej banan tak twierdzi

i wiekszosc serwera w tym ja

a itemy niesmiertelnych to nie smieci
Stron: 1 2
Przekierowanie