16-January-2021, 00:25:43
===================================
Witam
Ostatnio wpadłem na pewien pomysł na nowy przedmiot na trybie UltraPVP. Myśle ze duża część ludzi (szczególnie tych zaczynających) poryka się z problemem niekontrolowanego niszczeniem itemków podczas klepy, dlatego pomyślałem ze przydał by się Itemek który jakoś ten problem uspokoi ze tak się wyrażę. (Wiem ze pomysł niedopracowany ale mogę z chęcią dopracować jeśli będzie taka potrzeba)
AMULET NIEZNISZCZALNOŚCI
Po użyciu automatycznie będzie naprawiać przedmioty w ekwipunku jeżeli ich wytrzymałość wynosi 10 lub poniżej
Czas trwania: 3 minuty
Czas oczekiwania: 10 minut
Zapraszam do udzielania się w tej sprawie oraz poprawiania/dopracowywania mojego pomysłu.
Dziękuje za uwagę. Do zobaczenia niebawem
Witam
Ostatnio wpadłem na pewien pomysł na nowy przedmiot na trybie UltraPVP. Myśle ze duża część ludzi (szczególnie tych zaczynających) poryka się z problemem niekontrolowanego niszczeniem itemków podczas klepy, dlatego pomyślałem ze przydał by się Itemek który jakoś ten problem uspokoi ze tak się wyrażę. (Wiem ze pomysł niedopracowany ale mogę z chęcią dopracować jeśli będzie taka potrzeba)===================================
AMULET NIEZNISZCZALNOŚCI
Po użyciu automatycznie będzie naprawiać przedmioty w ekwipunku jeżeli ich wytrzymałość wynosi 10 lub poniżej
Czas trwania: 3 minuty
Czas oczekiwania: 10 minut
Zapraszam do udzielania się w tej sprawie oraz poprawiania/dopracowywania mojego pomysłu.
Dziękuje za uwagę. Do zobaczenia niebawem