Twój Nick z gry: vadtrex
Nicki osób posądzonych: tomek4115
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dziś
Opis Zdarzenia: Obrażanie mnie
Dowody:
http://scr.hu/8ukm/rbew7
Sugerowany Wymiar Kary: Ban (nie wiem jakie są kary na forum)
Serwer: forum Mineserwer.pl
Skąd pewność że to o tobie? Nie napisał tam Vadrtex
Dobra usuń wątek, nie zdążyłem zrobić ss, już przewinął się chat
W archiwum na ostatniej stronie możesz znaleźć!!!!
Widzisz teraz masz idealną okazję idź na komisariat i powiedz że cię obraziłem :v
Tą sprawą powinna się zająć policja ,szkalowanie w biały dziEń.
Vadtrex patrz na swoje zachowanie , nawet jeśli to o tb napisał to powiedz co tu nie jest prawdą
Edit :DLA NIE KUMATYCH TO O TOMKU TO ŻART :>
EDIT 2 :usunąłem to o tomku bo jednak zapomniałem o rzeczywistości w której się znajduje

Właśnie skoro uważasz że za obrazę w necie jest sprawa w sądzie to pokaz że masz rację i pozwij mnie
Nie rozumiem oco chodzi w tej skardze, przecież widać że to było do autora wątku. A skoro mówisz że obraza w internecie nie jest karana idź na profil kogoś z sejmu i napisz komentarz zawierający obraze go oraz twoje dane osobowe ciekawe czy nic za to nie dostaniesz.
(12-November-2015 19:59:29)CzepionMC napisał(a): [ -> ]Nie rozumiem oco chodzi w tej skardze, przecież widać że to było do autora wątku. A skoro mówisz że obraza w internecie nie jest karana idź na profil kogoś z sejmu i napisz komentarz zawierający obraze go oraz twoje dane osobowe ciekawe czy nic za to nie dostaniesz.
Mogę nawet zwyzywać prezydenta ale nie licz na to że dam ci mój profil na serwisie społecznym
Grozby sa karalne. Jesli mialoby sie pozywac za "ty zj*bie", "ty debilu", itd- bylo by ze 100 rozpraw dziennie w jednym miescie

Moze troche dystansu do siebie? Niektorzy sie przejmuja byle ludzmi w internecie...