MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pytanie do banana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Banan, kwarcek napisał ci błąd z przepustka i powiedz mi czemu nie naprawiłeś błędu a tylko wyłączyłeś komenda /przepustka, to jest aż takie ciężkie naprawić błąd? xD, poza tym, ktoś inny może chce kupić przepustkę a ty mu to nie umożliwiłeś ;d
Naprawa zajmuje czas, a po za tym nikt oprócz 2 oszustów przepustek nie robił.
Gość który wyciągnął 2kk z widmo i jest z klanu ludzi którzy kopiowali nazywa innych oszustami. X D
Ich logika mnie rozwala XDD
Mnie rozwala logika płaczka który w wyniku wspierania oszusta ma czelność jeszcze coś piać na forum w zakresie błedu który wykorzystał.
Przepustka wyłączona raptem 24h temu, więc żałosne płacze czy sarkazmy o jej dezaktywacji są marnym żartem.
Gdy będzie na to czas, update zostanie wprowadzony załosne płacze gościa po czystce niczego nie przyśpieszą.

Jak nie masz zielonego pojecia na czym polega błąd, ani jak go naprawić to nie komentuj, krytykować czyjejś głupoty czy niewiedzy nie zamierzam, nie mniej twoje komentowanie spraw które cię przerastają i o których nie masz zielonego pojęcia jest po prostu kiepskie.

O same przepustki niech nikt sie nie martwi przepisze je jak znajde na to czas, z pewnoscia lada dzien beda.
Przekierowanie