MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: _JackPak_
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie wiedziałem, że w sposób oddania killa drugiej osobie z innego konta mogę dostać bana. Nie miałem na celu umyślnego łamania regulaminu. Bardzo proszę o odbanowanie, albo chociaż skrócenie bana i obiecuję swoją poprawę na serwerowni.
Powód blokady: MK do zlych celow
Data nałożenia blokady: 11.01.2021.
Moderator banujący: shorm.
Serwer: Mineserwer.pl
Nie wiedziałeś że można za takie cos ukarać? 2 Dni wcześniej jeszcze byłeś w administracji więc raczej wiesz za co i jak karamy.

[12:40:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] [976] [TXC] (G) xIl0vee » _JackPak_ szybko mk
[12:43:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [EASYHC] [TXC] xIl0vee (+1) zabil Xiuniu (-2)
[12:43:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [EASYHC] xIl0vee pokonał Xiuniu w walce mając 10.0?
[12:45:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] [977] [TXC] (G) xIl0vee » juz 2 graczy 800ranku tak naciagnalem na free rank

Jak dobrze wiemy Xiuniu to twoje MK więc zostałeś zbanowany za nabijanie killi na MK a żeby nie było że nie wiesz za co dostałeś bana podesłałem ci logi.

Nie wiem czy opłaca ci się dawać następną szanse ale zobaczymy. Następna taka akcja a prośba na pewno będzie odrzucona. Bana skracam na 14 dni.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie