MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Brak wspolpracy gdy jest sie afk..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego: 1_Bright_star_1
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Nie jest to raczej sprawiedliwe zeby na afku dostac bana za brak wspolpracy gdy sie cos innego robi niz patrzy na mc 24/7
Powód blokady: Brak wspolpracy
Data nałożenia blokady: 11 Stycznia 2021r
Moderator banujący: Arasz1337
Serwer: Minefox
Jak jesteś afk a na serwerze wykonujesz dowolną czynność (np kopiesz) to ban w pełni zasadny.
Ale niech sie wypowie banujacy.
Nie ruszałam się na kitpvp, czyli ban raczej nie jest zasadny, ani uzasadniony w jaki kolwiek sposób, w takim razie mogłoby dostać bana około 30-40 Graczy z kitpvp w wiekszosci tych co ma range pro i wieksza.
Cześć jeżeli uważasz że ban nie jest słuszny zgłoś się na naszego serwerowego team speaka na centrum pomocy minefox z dopiskiem do nicku /Arasz.
(11-January-2021 12:33:51)Arasz napisał(a): [ -> ]Cześć jeżeli uważasz że ban nie jest słuszny zgłoś się na naszego serwerowego team speaka na centrum pomocy minefox z dopiskiem do nicku /Arasz.

Nie pójdę na teamspeaka z powodu że możecie brać moje IP, co raczej nie chce zeby bylo uzywane, wiec pisz na forum w odpowiedzi. Poczekam aż coś napiszesz, przynajmniej to pójdzie na forum do archiwum lub etc.
Jedyną opcją jest wejście na team speaka w celu sprawdzenia.
(11-January-2021 15:57:38)Arasz napisał(a): [ -> ]Jedyną opcją jest wejście na team speaka w celu sprawdzenia.

Najpierw mi wyjasnij za co sprawdzasz kogos na afku jak stoi
(11-January-2021 16:21:11)1_Bright_star_1 napisał(a): [ -> ]
(11-January-2021 15:57:38)Arasz napisał(a): [ -> ]Jedyną opcją jest wejście na team speaka w celu sprawdzenia.

Administrator nie musi ci tego wyjaśniać - dostał zgłoszenie - sprawdził. Arasz daje ci szansę na unbana, a ty zamiast ją wykorzystać to zadajesz niemądre pytania.
(11-January-2021 18:23:58)Trawsonek napisał(a): [ -> ]
(11-January-2021 16:21:11)1_Bright_star_1 napisał(a): [ -> ]

Administrator nie musi ci tego wyjaśniać - dostał zgłoszenie - sprawdził. Arasz daje ci szansę na unbana, a ty zamiast ją wykorzystać to zadajesz niemądre pytania.

Trawsonek, jezeli kogos zglosza na afku tez dostanie bana bo nie odpowiadal a stal na afku? Jezeli tak to trochu smiesznie, bo tak caly serwer mozna zbanowac Smile
(11-January-2021 15:17:22)1_Bright_star_1 napisał(a): [ -> ]
(11-January-2021 12:33:51)Arasz napisał(a): [ -> ]Cześć jeżeli uważasz że ban nie jest słuszny zgłoś się na naszego serwerowego team speaka na centrum pomocy minefox z dopiskiem do nicku /Arasz.

Nie pójdę na teamspeaka z powodu że możecie brać moje IP, co raczej nie chce zeby bylo uzywane, wiec pisz na forum w odpowiedzi. Poczekam aż coś napiszesz, przynajmniej to pójdzie na forum do archiwum lub etc.

Może jesteś tego nieświadomy ale grając na serwerze i pisząc tego posta na forum, dobrze znamy twoje ip. <facepalm>
Stron: 1 2
Przekierowanie