MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Pytania] W vs P II
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Was.

Mam 2 pytania dotyczące zapowiedzianego trybu Wojownicy vs Potwory II.

1. Czy będzie wprowadzona komenda o której wspominał banan w jednym ze swoich odcinków mianowicie o komendzie która będzie pokazywała ile mamy kili np. wpisujemy na chat /kill i pokazuje nam ile mamy zabitych potworów czy też wojowników. Dzięki tej komendzie nie będzie trzeba wchodzić na stronę internetową tak jak jest z W vs P I.

2.Czy będzie strona internetowa na której są informacje o trybie W vs P II taka jak minecraftowo.pl która mówi o W vs P I. Dla mnie nawet było by można podzielić tę stronę tak że by były informacje o obu trybach.

Pisze pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość.
Banan powinien dodać tą komendę. Jeśli z komendą z kilami na WD nie miał kłopotów, to czemu nie mógłby zrobić tego tutaj.
Na nie
Nwm czy ta komenda by usunela przedmioty,uprawnienia itp
Co do /kill lepiej zrobic na to inna komende XD
Novogrod ale tu chodzi o W vs P II które banan dopiero robi a nie żeby dodał to na pierwsze W vs P. PSmith15 wiem podałem tylko przykład Smile
(12-November-2015 19:16:40)Novogrod napisał(a): [ -> ]Na nie
Nwm czy ta komenda by usunela przedmioty,uprawnienia itp

Co ma sprawdzanie killi do przedmiotów?
Na WojownikachDusz jest komenda /stats i jakoś itemy są Wink
Pytalem sie Banana na fb czy bedzie mozliwosc sprawdzenia stat przez strone internetowa odpowiedzial ze moze kiedys w najblizszym czasie napewno nie.
dyskusję proszę kontynuować w wątku dot. w vs p 2.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie