MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Wywalanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam ja tu przychodze z takim problem.Gdyż uderzyłem gracz na pvp wywaliło mnie na lobby za wspomagacze .Już kolejna taka sytuacja.A miałem takie itemy jak :

Excalibur
Młot Thora

Demo (Cały set)
4/3 na zmiane

Jak otwierałem skrzynki wywaliło mnie teraz jak ledwo co uderzyłem gracza to samo.

O to ss jak mnie wywaliło jak zginąlem i jestem na lobby.Śmiech na sali
https://zapodaj.net/ea4b1663c870c.png.html

Kolejna Realna waluta poszła w błoto .Pozdrawiam
Tryb?
Tryb Survival.MS
Jak grasz na wersjach 1.8 to nie licz na odzyskanie przedmiotów ponieważ tryb jest na zalecane wersje 1.12+, więc na niższych wersjach będą występować bugi.
Doczekam sie odpowiedzi?
Wyraznie masz napisane za co zostales wyrzucony, korzystajac ze wspomagaczy lub niewspieranych wersji gry zawsze mozesz zostac wyrzucony przez antycheat za niewlasciwe pakiety i nic w tym zakresie sie nigdy nie zmieni bo na tej zasadzie dziala kazdy sensowny antycheat. Kolejne twoje watki w przyszlosci rowniez nic w tym zakresie nie zmienia, gdy padniesz, dopoki antycheat przy serwerze non premium jest wymagany, a lepszego niz jest aktualny nie bedzie. Jesli tego nie zrozumiesz to pozostaje ci grac wylacznie na serwerach z wymuszonym blazingpackiem, najlepiej na serwerach only premium.
Przekierowanie