06-January-2021, 15:04:35
• Nazwa użytkownika zbanowanego:piotr12309
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Na tym koncie nie
• Dlaczego chcesz dostać unbana:opisz nizej
• Powód blokady:wspomagaczne/spr
• Data nałożenia blokady:dzis
• Moderator banujący:Arasz1337
• Serwer:mf
To tak:
Troche nie wiem czemu mnie arasz wzial na sprawdzanie bo nic wsm nie zrobilem.
Nie wiedziałem że nawet mam tą modyfikacje na komputerze ;c Przepraszam za nią ale nawet o niej nie wiedziałem. Ostatnio bardzo się starałem usunąć wszystkie cheaty z komputera. Niedawno poprosiłem Kuba żeby mnie sprawdził, sprawdził i usunał to co znalazł, mysłalem ze bede czysty dlatego sie nie przyznalem.Jak widać kazdy popelnia błędy. Zapytałem się też ostatnio graczy jak usunac autohotkey ( http://mineserwer.pl/Temat-Problem-88171)
Dążę do usunięcia wszelkich wspomagaczy z mojego komputera.
Teraz po tym jak mi to znalazles , usunalem wszystkie pliki tego moda.
Ale i tak obawiam się zę na moim komputerze coś się znajdzie
Dlatego prosił bym cię o przynajmniej bana na miesiac-3 miesiace.
Oraz jezeli byl bys tak mily i pomogl bys mi usunac WSZYSTKIE niedozwolone programy z mego komputera to bylbym wdzieczny
( np spr na ts)
Ps żaluje, lecz nie wiedziałem nawet ze mam cos takiego, pewnie mam tez jeszcze inne rzeczy o ktorych nawet nie mam pojecia
Pozderki
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Na tym koncie nie
• Dlaczego chcesz dostać unbana:opisz nizej
• Powód blokady:wspomagaczne/spr
• Data nałożenia blokady:dzis
• Moderator banujący:Arasz1337
• Serwer:mf
To tak:
Troche nie wiem czemu mnie arasz wzial na sprawdzanie bo nic wsm nie zrobilem.
Nie wiedziałem że nawet mam tą modyfikacje na komputerze ;c Przepraszam za nią ale nawet o niej nie wiedziałem. Ostatnio bardzo się starałem usunąć wszystkie cheaty z komputera. Niedawno poprosiłem Kuba żeby mnie sprawdził, sprawdził i usunał to co znalazł, mysłalem ze bede czysty dlatego sie nie przyznalem.Jak widać kazdy popelnia błędy. Zapytałem się też ostatnio graczy jak usunac autohotkey ( http://mineserwer.pl/Temat-Problem-88171)
Dążę do usunięcia wszelkich wspomagaczy z mojego komputera.
Teraz po tym jak mi to znalazles , usunalem wszystkie pliki tego moda.
Ale i tak obawiam się zę na moim komputerze coś się znajdzie

Dlatego prosił bym cię o przynajmniej bana na miesiac-3 miesiace.
Oraz jezeli byl bys tak mily i pomogl bys mi usunac WSZYSTKIE niedozwolone programy z mego komputera to bylbym wdzieczny

Ps żaluje, lecz nie wiedziałem nawet ze mam cos takiego, pewnie mam tez jeszcze inne rzeczy o ktorych nawet nie mam pojecia
Pozderki