MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Osobne cd dla gadzetów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,

Otóż przychodzę z sprawą cd Teseraktu Szybkości, Spowalniacza Czasu i Mrocznej Lewitacji.

Jakby Mroczna lewitacja i spowalniacz miały osobny faktycznie mogłoby być za op, ale dla teseraktu powinnien mieć inny cooldown.

Czyli krótko mówiąc teserakt osobny cd, a lewitka i spowalniacz wspólny cd by nie było zbyt op.

Dlaczego ?:

- Średnio opłacalne jest robienie niższych gadzetów skoro i tak użyjemy, jeden naraz a na inny musimy sobie poczekać

- Gadżety nie są jakieś super tanie, trzeba wesprzeć serwer + nalatać się po gemach, mobkach i bossach...

- Spowalniacz oraz Lewitacja posiadają ograniczenie w postaci działania na moby do max. 20k hp więc nie zrobi z nas to niszczyciela bossów...
Zgadzam się, żeby zrobić sam teserakt trzeba wydać 133 zł dużo gemów, bossów i dość sporo czasu. Spowalniacz i Lewitacja mogłyby być za op gdyby miały osobny cd więc myślę, że pomysł jest dobry.
Jestem też takiego zdania że, spowalniacz i lewitka wspolny cd, a teserakt i założmy kokos sytosci osobny.
wedlug mnie wszystko mogloby miec oaobny cd. Dlaczego ? bo jak uzyje sie spowalniacza ktory naklada slownes to jak uzyje sie pozniej lewitki to lewitacja nie wplywa na szybkosc latania tak samo jakby bylo na odwrot bo zanim spadnie mob z lewitki to i tak zaladuje sie juz uzycie spowalniacza + zeby uzyskac te itemy trzeba wesprzec serwer
Fangart to będzie za op, bo np. Używasz spowalniacza czyli zatrzymujesz moba na 5 sekund jak skończy się efekt spowolnienia to używasz lewitacji czyli wzbijasz moba w powietrze na jakieś 5 sekund i wtedy znowu możesz użyć spowalniacza .
pomysł bardzo dobry gdyż zrobienie tych itemków to kosztowna sprawa.
Zgadzam się również że oddzielne cb lewitka i spowalniacz jest zbyt op ale testerakt powinien mieć odzielne cb gdyż inaczej jest zbyt mało opłacalny Smile
ok qwarcek masz dobre argumenty zgodze sie ze popelnilem blad i glupo napisalem
Wspólny cd to dobry pomysł Smile
@refresh
@refresh
Stron: 1 2
Przekierowanie