MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Mała propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć chciałbym zaproponować dodać nowy pakiet kluczy do sklepu:
40 kluczy przestepcy i 1x klucz przemytnika
Propozycja ceny to 50 zł choć nie jestem pewny Smile
Moim zdaniem cena troszkę za niska zwiększyć ją trochę I będzie git, albo zmniejszyć ilość kluczy.
(03-January-2021 00:22:54)GlenixPL napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem cena troszkę za niska zwiększyć ją trochę I będzie git, albo zmniejszyć ilość kluczy.

a no tak bo przeciez za 30 kluczy 40 zł to zbyt niska cena xD ale też za 60 zł jest 50x przestepca i 2x przemytnika to albo zwieszyc cene 50x przestepca i 2x przemytnik albo zmniejszyc cene 30x przemytnik
albo mniej kluczy xD
(03-January-2021 01:43:48)Soczuss napisał(a): [ -> ]a no tak bo przeciez za 30 kluczy 40 zł to zbyt niska cena xD ale też za 60 zł jest 50x przestepca i 2x przemytnika to albo zwieszyc cene 50x przestepca i 2x przemytnik albo zmniejszyc cene 30x przemytnik
albo mniej kluczy xD

Przy takich założeniach poniekąd sam odrzucasz napisany przez ciebie pomysł.
Ogólnie, według mnie zbędne.
(04-January-2021 07:21:16)milo1717 napisał(a): [ -> ]Przy takich założeniach poniekąd sam odrzucasz napisany przez ciebie pomysł.
Ogólnie, według mnie zbędne.

ale przeciez czasami chcialbys zrobic opening ale np masz 50zł a nie 60zł więc moim zdaniem jest spoko
zbedne
Przekierowanie