MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] ODZYSKANIE ULEPSZONEJ SAJGI
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dziendobry utracilem moja ulepszona sajge 12k ktora zakupilem od Arasz1337 Utracilem nia w ten sposob ze chcialem strzelic w gostka i niechacy kliklem w npc i pozniej kliklem przycisk e ale 2 razy a nie 1 raz i chcialem zmienic na moja sajge ulepszzona zeby ja strzelic ale wlozyla mi sie do 2 raczki i znikla :c prosze backupa do 19:05 01.01.2021 lub odzyskanie mojego przedmiotu
10. Administracja nie odpowiada za utracone przedmioty podczas rozgrywki.

Cytat z regulaminu, Pozdrawiam.

Głównie chodzi o to, czy to nie jest próba wyłudzenia dodatkowego przedmiotu.
Nie poniewaz mialem ta sajga od arasza jak napisalem a niej wogole nie bylo na /targ ani na niczym a backup by mi nic niedal zadnego itemku tylko coflo by mi itki i bym mial ta sajge
Kolego, sajge zawsze mozna przerzucić między kontem głównym a mulciakiem, Pozatym co z tego ze masz ja od Arasza ? Ona przestala miec z nim wspolne rzeczy w momencie kiedy on ci ją sprzedał.

Przeczytaj uważnie drogi graczu

10. Administracja nie odpowiada za utracone przedmioty podczas rozgrywki.

Dlaczego tak jest ?

Bo gdyby administracja ODPOWIADAŁA za utracone przedmioty to pojawiły by się setki wyłudzeń na wartościowe przedmioty więc jak dla mnie utrata przedmiotu to jedynie błąd gracza.
Zaden backup nie przysluguje.
Przekierowanie