MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Toż już 6 lat mineło
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzień dobry, zapewne nikt się tego wątku nie spodziewał.. nikt nie wiedział ze takowy powstanie... więc.. no cóż.. tak jak w temacie... Dziś następuje dzień w którym obchodzę 6 rocznicę dołączenia do forum (31 grudnia 2014 r.). Jest to naprawdę długi okres czasu... nie spodziewałem się ze tyle dotrwam i w sumie jestem ciekaw czy wytrzymam tutaj dłużej. Widziałem na tym forum naprawdę wiele... Natomiast moja aktywność przez ten rok głównie opierała się na offtopicu i zapewne na nim w najbliższym czasie pozostanie... stąd też zapewne więcej osób może mnie kojarzyć z forum niż z serwera na który wchodzę jedynie okazjonalnie...
Standardowo iż dzień ten wypada własnie w Sylwestra i ten rok się za chwile kończy, życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku. ( być może brzmi to jak puste słowa, w szczególności że ten rok nie był zbyt wesoły, ale chciałem je tu zawrzeć mimo wszystko ).

Dodatkowo oczywiście podziękowania dla osób które spotkałem na swojej drodze:
Camrakor, Trox, Devil, Nisoo, Piotr, Godaś, Trawa, Nastolatka, Afrapul, Gosia, Caynaz, MrManga, Emosia, pixielly, SzybkiBanan, Michal01010, kubamax, Ajent, gram, Szymii, Kubaa, Snowek i wiele wiele więcej osób, które przewinęły się przez te wszystkie lata..

Czy wytrzymam tu dekadę? Nie wiem ale w sumie byłoby to interesujące..

Pozdrawiam..
Wasz trwający tu od lat... Ravcore
Wytrzymamy Rav nawet dekadę i więcej.
Dobrze jest widzieć, że Legendy każdego dnia budzą się i dalej są na forum Smile
Ja w sierpniu na moim drugim koncie na forum będę obchodził 7 lat Tongue
ja serio czuje się przy was jak dzieciak i nawet nie wiem czy zaczynajac przygodę z forum dopiero w 2016 roku mogę się zaliczać do "legend" takich jak wy xD

nie mniej jednak super że jest was kilku (nie licząc takiego banana oczywiście hehe) i jeszcze lepiej że nadal tu jesteście. a czy będziecie za rok czy też dwa to zobaczymy od okoliczności.

i przy okazji szczęśliwego nowego roku zgodnie z twoimi slowami rav. jednak to pewnie będzie jeszcze wałkowane przy okazji postu kargorena o północy.
stonks
Z pewnością do tych pozytywnych legend juniorów można Cię przypisać Caynaz, nie no ale tak na serio to mało jest na tym forum Sad
Stara gwardia musi się trzymać i nie rdzewieć, tak jak Ajron na przykład.
Powodzenia w dotrwaniu do tej dekady druhu ^^
Wspaniale, Rav! Big Grin Myślę, że uda Ci się trzasnąć dekadę na forum! x"D
Mi też za kilka dni stuknie 5 latek! :oo
Jedno jest pewne, Off-Topic jest nasz! Big Grin
A w pierwszej trojce narzekające na wszystko dziady forumowe
(31-December-2020 13:36:46)DevilxShadow napisał(a): [ -> ]Wspaniale, Rav! Big Grin Myślę, że uda Ci się trzasnąć dekadę na forum! x"D
Mi też za kilka dni stuknie 5 latek! :oo
Jedno jest pewne, Off-Topic jest nasz! Big Grin

And always will be.

(31-December-2020 13:38:24)troox napisał(a): [ -> ]A w pierwszej trojce narzekające na wszystko dziady forumowe

Cool
(31-December-2020 13:38:24)troox napisał(a): [ -> ]A w pierwszej trojce narzekające na wszystko dziady forumowe

Zgadza się Wink
Przekierowanie