31-December-2020, 12:29:19
Dzień dobry, zapewne nikt się tego wątku nie spodziewał.. nikt nie wiedział ze takowy powstanie... więc.. no cóż.. tak jak w temacie... Dziś następuje dzień w którym obchodzę 6 rocznicę dołączenia do forum (31 grudnia 2014 r.). Jest to naprawdę długi okres czasu... nie spodziewałem się ze tyle dotrwam i w sumie jestem ciekaw czy wytrzymam tutaj dłużej. Widziałem na tym forum naprawdę wiele... Natomiast moja aktywność przez ten rok głównie opierała się na offtopicu i zapewne na nim w najbliższym czasie pozostanie... stąd też zapewne więcej osób może mnie kojarzyć z forum niż z serwera na który wchodzę jedynie okazjonalnie...
Standardowo iż dzień ten wypada własnie w Sylwestra i ten rok się za chwile kończy, życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku. ( być może brzmi to jak puste słowa, w szczególności że ten rok nie był zbyt wesoły, ale chciałem je tu zawrzeć mimo wszystko ).
Dodatkowo oczywiście podziękowania dla osób które spotkałem na swojej drodze:
Camrakor, Trox, Devil, Nisoo, Piotr, Godaś, Trawa, Nastolatka, Afrapul, Gosia, Caynaz, MrManga, Emosia, pixielly, SzybkiBanan, Michal01010, kubamax, Ajent, gram, Szymii, Kubaa, Snowek i wiele wiele więcej osób, które przewinęły się przez te wszystkie lata..
Czy wytrzymam tu dekadę? Nie wiem ale w sumie byłoby to interesujące..
Pozdrawiam..
Wasz trwający tu od lat... Ravcore
Standardowo iż dzień ten wypada własnie w Sylwestra i ten rok się za chwile kończy, życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku. ( być może brzmi to jak puste słowa, w szczególności że ten rok nie był zbyt wesoły, ale chciałem je tu zawrzeć mimo wszystko ).
Dodatkowo oczywiście podziękowania dla osób które spotkałem na swojej drodze:
Camrakor, Trox, Devil, Nisoo, Piotr, Godaś, Trawa, Nastolatka, Afrapul, Gosia, Caynaz, MrManga, Emosia, pixielly, SzybkiBanan, Michal01010, kubamax, Ajent, gram, Szymii, Kubaa, Snowek i wiele wiele więcej osób, które przewinęły się przez te wszystkie lata..
Czy wytrzymam tu dekadę? Nie wiem ale w sumie byłoby to interesujące..
Pozdrawiam..
Wasz trwający tu od lat... Ravcore