MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja topki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
To znowu ja wiem że daje sporo propozycji ale ten pomysł wydaje się być najlepszy.
Można by dodać top10 największych nolifów ? i tam po prostu będzie pisało top10 osób które mają najwięcej godzin na serwerze ? sam mam ok 50 i ciekawi mnie czy w takowej topce miałbym miejsce bytu.

Proponuje także dodanie topki najwięcej kili stworzeń i graczy

Te 3 topki są naprawde ciekawe i istnieje szansa że w każdej się znajdę (no może akurat stworzeń nie bo mam tylko 88k mobów zabitych) gdyby takie topki weszły do gry myślę że ludzie spędzali by czas nie tylko na expieniu ale i pvp i zabijaniu mniejszych mobków aby nabić topke ja bym tak na pewno robił bo lubię być w topkach Big Grin
Po co to komu... Masz przecież statystyki ogólne i tam pisze wszystko, a taka topka nie ma sensu.
(31-December-2020 03:45:14)Azrael_ napisał(a): [ -> ]Po co to komu... Masz przecież statystyki ogólne i tam pisze wszystko, a taka topka nie ma sensu.

jakoś większość trybów ma topki i jest wszystko ładnie pokazane..

topka pokazuje kto jest najlepszy w danej dziedzinie takie topki były by mega urozmaiceniem dla graczy 90+ którym już wsm nic praktycznie nie zostało do roboty.
Nic nie zostało? Sam mam 92 lvl a dużo roboty bo np. Set +10, Mega Anihilusy . A co do topki, według mnie nie potrzebna.
Szczerze mówiąc to średni pomysł. Jest na NIE
pomysl ok ale po co to komu?
Ugh, top 10 no life'ow? zwykle stanie 24/7 bez celu...
Topki za zabijanie mobow, hm.... expie maga, ide na demon tower ez topeczka, jak najbardziej na nie.
Co do topki zabjiania graczy, nie wypowiadam sie, nie mam zdania, ale rowniez nie ma sensu.
(31-December-2020 18:31:34)Exelix5989 napisał(a): [ -> ]Ugh, top 10 no life'ow? zwykle stanie 24/7 bez celu...
Topki za zabijanie mobow, hm.... expie maga, ide na demon tower ez topeczka, jak najbardziej na nie.
Co do topki zabjiania graczy, nie wypowiadam sie, nie mam zdania, ale rowniez nie ma sensu.

są spekulacje że jestem top3 największym ,,nolifem" na serwerze ale ja np jestem święcie przekonany że mrmanga ma jeszcze więcej odemnie i jestem nr4 i interesuje mnie czy na pewno nr4
(01-January-2021 05:58:10)Xpneterio napisał(a): [ -> ]
(31-December-2020 18:31:34)Exelix5989 napisał(a): [ -> ]Ugh, top 10 no life'ow? zwykle stanie 24/7 bez celu...

są spekulacje że jestem top3 największym ,,nolifem" na serwerze ale ja np jestem święcie przekonany że mrmanga ma jeszcze więcej odemnie i jestem nr4 i interesuje mnie czy na pewno nr4
Troche bezsensu robić takie topki tylko po to żeby sobie sprawdzic czy jestes 3 4 5 czy 6 xD Poza tym rownie dobrze mozecie sie umowic w kilka osob i powiedziec ile kto ma przegranych godzin, wtedy sie rozstrzygnie kto ma top 1 2 3
jak widac nikt procz autora nie poparl.
Przekierowanie