MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nowe uprawnienie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć dzisiaj przychodzę z propozycją dodania nowego uprawnienia nazywało by się Zestaw alchemika możnabyło go odblokować jak wszystkie inne czyli następne poziomy gdy się kupiło poprzednie

I poziom : 1 rzucana mikstura siła II (1000$)

II poziom : 1 rzucana mikstura siła II + 2 rzucane mikstury regeneracji II (2000$)

III poziom : 1 rzucana mikstura siła II + 2 rzucane mikstury regeneracji II + 30 potek krzywd II (3000$)

Takie uprawnienie spodobałoby się graczom P2W'nt

Myślę że zrozumieliście oco mi chodzi

Wesołych świąt!
ciekawy pomysł ale kilka uwag:
1. da się zdobyć owe mikstury (może nie rzucane) za pomocą alchemika/chemika (nie pamiętam) wypada ci miksuta siły 1 wkładasz ją do statywu dodajesz np. Red Stone (Dłuższa siłka) / Glowstone (z 1 na 2)
2. Nawet jeśli to uprawnienie jest o wiele za tanie.
3. "Takie uprawnienie spodobałoby się graczom P2W'nt" dude p2w mają róg...
4. 30 potek krzywd II" p2w mają inne i lepsze przedmioty niż zajmujące slot 30 marnych potek krzywdy.
5. regeneracja 2 dude ZACZNIJ MYŚLEĆ, mówisz o tym że to dla p2w'nów to pomyśl jakie są boskie... jest coś takiego jak Wilczy Hełm, który daje już regeneracje.

Jestem za nie.
@up
p2w'nt = NIE p2w...
@temat
Moim zdaniem nic specjalnego, wszystkie te przedmioty można łatwo i w dużych ilościach zdobyć za pomocą chemika (oprócz oczywiście mikstur regeneracji, ale te zbyt wiele nie dają), w dodatku ZA DARMO, zamiast płacić za nie 6k.
glupota do kwadratu, robienie z kazdej klasy pseudo alchemika/chemika.
Przekierowanie