MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Prośba o unbana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:[Goleeeeeec]
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:[Nie]
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[Ponieważ uważam że ban jest niesłuszny, owszem miałem MK ale dostalem bana po kilku dniach grania na tym mk, dostalem bana ponieważ pomocnik administracji był w gildii gm i jego kolega z tej gildii prawie został przezemnie zabity podczas przebity do tej gildii i nagle dostałem bana a sądzę że powinienem zostać zablokowany już wcześniej.]
• [b]Powód blokady:[Lamanie regulaminu na MK]
• [b]Data nałożenia blokady:[28-12-2020]
• [b]Moderator banujący:[Merytius]
• [b]Serwer:[Mineserwer.pl]
(29-December-2020 01:43:00)oogolec napisał(a): [ -> ]dostalem bana ponieważ pomocnik administracji był w gildii gm i jego kolega z tej gildii prawie został przezemnie zabity podczas przebity do tej gildii
Oczywiście, że nie dostałeś bana za zabicie innego gracza, bana dostałeś za obrazę tego gracza, który na Centrum Pomocy na TS3 w tym samym momencie wysłał mi dwa screeny, na których wyzywasz innych graczy. Jako, że notorycznie łamiesz regulamin na multikontach (dostałeś 5 banów w ciągu 2 dni za to samo) to odrazu dostałeś kolejnego perma.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie