MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Wyrzucanie skrzynek katedry
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
tak jak w tytule, nie mozna wyrzucac skrzynek przepustek katedry ,otchlani i prawdopodobnie innych rzeczy , bo pisze ze jest to wartosciowy przedmiot i zeby go nie wyrzucac. Wczesniej mozna go bylo przekazywac poprzez /trade ale teraz ze wzgledu na jego brak nie da sie tego wyrzucac, prosze o wylaczenie tego "nie wyrzucaj tego, to wartosciowy przedmiot"
Potwierdzam. Czasami to jest lekko denerwujące np. na Beście nie można wyrzucać skrzyń niepokonanych ponieważ jest to zablokowane. (Osobiście jestem osobą wykorzystywaną do robienia każdego bossa EPICK/LEGE i własnie mam problem potem z oddaniem skrzynki.... bo kolega ułom np. nie umie dodać do działki (ma laga mózgu że ,,czemu ja nie oddaje skrzynki,,).. jak mam oddać niby jak nie wolno wyrzucać. Chciałbym oby to zostało wyłączone zarówno na MegaRpg i BestRpg.
(12-March-2021 01:20:57)Monster napisał(a): [ -> ]Potwierdzam. Czasami to jest lekko denerwujące np. na Beście nie można wyrzucać skrzyń niepokonanych ponieważ jest to zablokowane. (Osobiście jestem osobą wykorzystywaną do robienia każdego bossa EPICK/LEGE i własnie mam problem potem z oddaniem skrzynki.... bo kolega ułom np. nie umie dodać do działki (ma laga mózgu że ,,czemu ja nie oddaje skrzynki,,).. jak mam oddać niby jak nie wolno wyrzucać. Chciałbym oby to zostało wyłączone zarówno na MegaRpg i BestRpg.
Ja ci zaraz dam ułom xD
Nie będzie to odblokowane, nie przez przypadek jest taka blokada. Nie jest to mój kaprys, po prostu wiele naduzyć można byłoby wykorzystać (nie będę podpowiadać cwaniaczkom).
Przekierowanie