Prosze sprawdzic gracza MrMonsterTV w przeciagu poltora tygodnia sprzedal juz prawdopodobnie 3 bloga z tego co iwdzialem i jeszcze ma nadal swoje b3 b2 b1 chroni sie tym ze wymienil za ity w gta nadal bierze skads b1 bierze jakies drogie ity nie wiadomo z kad.Prosil bym zeby sprawdzic tego gracza. Z gory dziekuje.Kolejne blogo w tym samym momencie co wyslkalem watek
Dolaczam sie również sprzedałem graczu MrMonster Różdżke Błogosławieństwa II za itemy na GTA
(28-December-2020 01:46:20)kuzynxfps123 napisał(a): [ -> ]Dolaczam sie również sprzedałem graczu MrMonster Różdżke Błogosławieństwa II za itemy na GTA
(28-December-2020 01:46:20)kuzynxfps123 napisał(a): [ -> ]Dolaczam sie również sprzedałem graczu MrMonster Różdżke Błogosławieństwa II za itemy na GTA
dzieki ze sie wstawiłes ;D
1. Do tego masz dział skargi
2. Nie ma tu żadnych sensownych dowodów
3. Zgłosiłeś w tym momencie samego siebie oraz kolege.
Gratuluję inteligencji
gdzie tu sa dowody bo narazie widze ze sa na twojego kolege i cb z powodu uzywania nie cenzuralnych slow ?
Gram z monsterem po 5h dziennie albo i dłużej i nie zauważyłem żeby kopiował bym zajęty expieniem bo robi to maniakalnie niestety nawet mnie wyprzedził wlvl

ale ogólnie czysty jest nie cheatóje ani nie kopiuje
(28-December-2020 02:36:21)Xpneterio napisał(a): [ -> ]Gram z monsterem po 5h dziennie albo i dłużej i nie zauważyłem żeby kopiował bym zajęty expieniem bo robi to maniakalnie niestety nawet mnie wyprzedził wlvl
ale ogólnie czysty jest nie cheatóje ani nie kopiuje
dzieki jutro 75 wbijamy razem <3
(27-December-2020 23:37:35)SuperDzban0 napisał(a): [ -> ]Prosze sprawdzic gracza MrMonsterTV w przeciagu poltora tygodnia sprzedal juz prawdopodobnie 3 bloga z tego co iwdzialem i jeszcze ma nadal swoje b3 b2 b1 chroni sie tym ze wymienil za ity w gta nadal bierze skads b1 bierze jakies drogie ity nie wiadomo z kad.Prosil bym zeby sprawdzic tego gracza. Z gory dziekuje.Kolejne blogo w tym samym momencie co wyslkalem watek
ogólnie to wgl gratuluje inteligencji 0 dowodów gdyż 3 błoga zdobyć można bez problemu poza tym wszystkie patenty na kopiowanie zostały usunięte przez banana a poza tym to bardzo łądny załącznik widać na nim jak twój klanowicz przeklina także wiesz mogłeś chociaż napisać 2/3 wiadomości żeby tych wulg nie było widać (1000iq)
Potwierdzam monster kopiuje itemy widzialem to i pozniej sie nawet dla mnie przyznal ale zapomnialem zrobic screena.