MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] prawdopodobne kopiowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Prosze sprawdzic gracza MrMonsterTV w przeciagu poltora tygodnia sprzedal juz prawdopodobnie 3 bloga z tego co iwdzialem i jeszcze ma nadal swoje b3 b2 b1 chroni sie tym ze wymienil za ity w gta nadal bierze skads b1 bierze jakies drogie ity nie wiadomo z kad.Prosil bym zeby sprawdzic tego gracza. Z gory dziekuje.Kolejne blogo w tym samym momencie co wyslkalem watek
Wymienialem itemy na gta za itemy na bestrpg : tu sa dowody kupcow itemow z gta
https://imgur.com/a/RWQozsL
Dolaczam sie również sprzedałem graczu MrMonster Różdżke Błogosławieństwa II za itemy na GTA
(28-December-2020 01:46:20)kuzynxfps123 napisał(a): [ -> ]Dolaczam sie również sprzedałem graczu MrMonster Różdżke Błogosławieństwa II za itemy na GTA

(28-December-2020 01:46:20)kuzynxfps123 napisał(a): [ -> ]Dolaczam sie również sprzedałem graczu MrMonster Różdżke Błogosławieństwa II za itemy na GTA

dzieki ze sie wstawiłes ;D
1. Do tego masz dział skargi
2. Nie ma tu żadnych sensownych dowodów
3. Zgłosiłeś w tym momencie samego siebie oraz kolege.
Gratuluję inteligencji
gdzie tu sa dowody bo narazie widze ze sa na twojego kolege i cb z powodu uzywania nie cenzuralnych slow ?
Gram z monsterem po 5h dziennie albo i dłużej i nie zauważyłem żeby kopiował bym zajęty expieniem bo robi to maniakalnie niestety nawet mnie wyprzedził wlvl Sad ale ogólnie czysty jest nie cheatóje ani nie kopiuje
(28-December-2020 02:36:21)Xpneterio napisał(a): [ -> ]Gram z monsterem po 5h dziennie albo i dłużej i nie zauważyłem żeby kopiował bym zajęty expieniem bo robi to maniakalnie niestety nawet mnie wyprzedził wlvl Sad ale ogólnie czysty jest nie cheatóje ani nie kopiuje

dzieki jutro 75 wbijamy razem <3
(27-December-2020 23:37:35)SuperDzban0 napisał(a): [ -> ]Prosze sprawdzic gracza MrMonsterTV w przeciagu poltora tygodnia sprzedal juz prawdopodobnie 3 bloga z tego co iwdzialem i jeszcze ma nadal swoje b3 b2 b1 chroni sie tym ze wymienil za ity w gta nadal bierze skads b1 bierze jakies drogie ity nie wiadomo z kad.Prosil bym zeby sprawdzic tego gracza. Z gory dziekuje.Kolejne blogo w tym samym momencie co wyslkalem watek

ogólnie to wgl gratuluje inteligencji 0 dowodów gdyż 3 błoga zdobyć można bez problemu poza tym wszystkie patenty na kopiowanie zostały usunięte przez banana a poza tym to bardzo łądny załącznik widać na nim jak twój klanowicz przeklina także wiesz mogłeś chociaż napisać 2/3 wiadomości żeby tych wulg nie było widać (1000iq)
Potwierdzam monster kopiuje itemy widzialem to i pozniej sie nawet dla mnie przyznal ale zapomnialem zrobic screena.
Przekierowanie