MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] prośba o ub minefox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:[waleczny45678]
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:[Tak]
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[zostałem niesłusznie zbanowany]
• [b]Powód blokady:[Wspomagacze/sprawdzony]
• [b]Data nałożenia blokady:[26.12.2020]
• [b]Moderator banujący:[Juleczkacz123]
• [b]Serwer:[Minefox.pl]

Chciałem dodać ze zostałem zbanowany za niby "x-ray" który według plików był włączony 30 listopada
x-ray włączyłem tego dnia na singlu bo lubię bawić się mechanizmami na singlu i sprawdzałem niektóre rzeczy.
więc proszę Juleczkacz dlaczego mnie zbanowałaś za coś czego nie używałem na serwerze ?
Ps. ostatniego bana dostałem 24.12 więc 2 powód dlaczego dostałem bana za coś czego niby użyłem 30 listopada!?

Ps. Czas edytowania coś się nie zgadza bo pisałem go o 22 dnia 26.12
Cześć, nie zmienia to faktu, że wspomagacze masz. Poza x-rayem widziałam też inne typu huzuni, flux. Odrzucam.

Regulamin
14. Zakazuje się używania wszelkiego rodzaju wspomagaczy ułatwiających grę takich jak np. Huzuni, Vape, Flux, Wurst, Flare, Auto Clicker, Macro, Autohotkey, TinyTask, CheatEngine, X-Ray oraz modyfikacji typu Map Downlonder.
15. Zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju wspomagaczy oraz ich plików instalacyjnych. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, LunarClient, Better PvP oraz Shaders.

~Pozdrowionka Julcia
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie