MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BAN za ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam przychodzę z problemem
Dostałem bana na serwerze teamspeak.
Problemem jest to, że przez 3-4 nie wchodziłem na teamspeaka
A nagle probuje wchodzić i tu takie coś
[Obrazek: image.php?di=0C8N]
Nie rozumiem o co chodzi. I prosze o szybką odpowiedź w celu wyjaśnienia sytuacji
Witaj!

Ban został nadany przez Właściciela dnia 03.06.2020r. [Obrazek: 2020-12-25-23h57-25.png]
@re
Em jeszcze tydzień temu rozmawiałem na teamspeaku
Co można z tym zrobić?
Przede wszystkim napisz z jakiej korzystałeś tożsamości, skoro twierdzisz, że rozmawiałeś na naszym TeamSpeak-u tydzień temu (Mówiąc prościej - podając swoje UID)
gdzie moge takie znaleść? wsensie jak moge ci je podać
[Obrazek: 2020-12-26-00h04-46.png]
Podczas próby połączenia z serwerem, możesz sprawdzić za pomocą której tożsamości łączysz się z naszym TeamSpeakiem (Jeżeli nie masz tylu opcji przy próbie połączenia się z serwerem, po otworzeniu okienka "Otwórz" w lewym dolnym rogu znajdziesz przycisk "Więcej", a następnie w "Tożsamość" powinieneś mieć wybraną domyślną lub inną tożsamość za pomocą której się łączyłeś z naszym TeamSpeakiem.

[Obrazek: 2020-12-26-00h05-29.png]
Gdy już będziesz znał nazwę swojej tożsamości, przechodzisz do Narzędzi -> Tożsamości -> Klikasz na tożsamość -> Kopiujesz UID (zaznaczone czerwonym prostokątem)
@MrManga
Wysłałem ci Moje UID na prywatnej wiadomości ogarnąłem za pomoca internetu
Po sprawdzeniu podanego przez Ciebie UID, wychodzi na to, iż natrafiłeś po prostu na zbanowane IP.
Spróbuj zmienić swój adres IP, a następnie daj znać czy będziesz mógł ponownie wejść na serwer.
@MrManga

Dziekuje. I Przepraszam za powodowanie problemu. Moge już wejść z Bogiem
Przekierowanie