MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzień dobry dziś mam kolejną propozycje a mianowicie: Koncepcja napadu na
Aleksandryjska bibliotekę.
Questa będziemy mogli pobrać u npc; Oliver, już istnieje należy do mafii Ricky'ego.

Quest dość prosty, celem jest obrabowanie skrzynek. Na obszarze księgarni znajduje się 3 skrzynki, z każdej wypada nam coś w rodzaju "Kuponu" na liczbe expa wylosowaną od 1 do 100,

W środku znajdują się moby
-Ochroniarz x5

-Policja x10

- Emerytowany ochroniarz x5

Dodatkowo z każdej skrzynki mamy szanse na drop Księgi umięjetności +1 - mamy na to jedną setną procenta szans.

Nagroda za zadanie:
250 respektu
-300 $

Opis questa przed wykonaniem: Hi my friend, slyszałem że egipcjanie mają świetny zbiór ksiąg,Yes ,obrabuj ich skrzynie z book's a sowicie cie wynagrodze !

Opis po odebraniu questa: Oh ! You passed the mission ! Gratuluje, Wreszcie bedę miał co czytać wieczorami i nie bedę takim analfabetą, oto obiecana nagroda.

Gdy koncepcja zostanie zaakceptowana-zacznę budowe budynku/rozszerze fabułe questa/ Muszę najpierw wiedzieć jak ten pomysł zostanie odebrany.
Pomysł jest trafny lecz zamiast w skrzynkacj kuponów niech bedzie nawiązanie do tematu bibiloteki typu strona..... Lub księga.... 2 sprawa jest taka że wkońcu będzie różnorodność danych questów i powstanie cos innego niż,, bank'' 3 sprawa dodałbym troszeczkę większe utrudnienie w postaci 2 guzików do sejfu(skarbca) podobnie jak jest to na banku południowym
Mi pomysł bardzo przypadł do gustu Smile
Nie ma czego oceniać przygotuj całość to będzie można dyskutować/proponować. Przygotowanie tego co zrobiłeś zajmuje 3 minuty... przygotowanie całości 3 godziny~.
Różnica znacząca.
Okej, w takim razie temat bedę refreshował co 3-4 dni aby nie było to zapomniane. Do tygodnia postaram się ogarnąć wstępną budowlę. Pozdrawiam i zapraszam do dalszych Sugestii co dodać/zmienić
mi się ten pomysl npodoba mysle że jest slaby bo, nie masz mapy ani pluginuw ani nic WinkWink
zrob mape i dopiero skladaj propozycjie
Kolego, skąd mam wiedzieć że graczom taka koncepcja przypadnie do gustów ? Pozatym patrząc na twój poziom wypowiedzi wnioskuję że nawet nie wiesz co to jest ów plugin/skrypt/zmienna/algorytm oraz w jakim programie takie cuda tworzyć. Mimo wszystko powiedz co w owym quescie ci sie nie podoba, dokładniej a nie że nie mam tego czy tego czy tego, sam wiem że dopiero zaczynam z tym questem aby go stworzyć, zawsze możesz pomóc Smile
Przekierowanie