Chcicałbym Się spytać czy Amazonki mogą zostac zwolnione lub troszkę osłabione.
Dlamnie są za silne a mam Miecz z Meteorytu i zloty set prot 3 i bojowe nogawce
prot 3 i dlamnie są za silne.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Pomogłem?Daj diaxa!
Pozdrawiam Fabian1234 z serwera MineSerwer.PL
No dobra tym razem nie zacznę od wyżynania się... Powiem to w prost jeśli jakimś cudem masz broń z takiego expowiska a na amazonkach ci trudno (to oczywiście gratki zdobycia micza (micza xD)

) to wnioskuje tym iż nie ćwiczysz jakichkolwiek możliwości na to by ulepszyć swe możliwości w walce z mobami. W 2 wątkach wyjaśniałem już to lecz jak widać niektórzy działu wgl nie przeglądają... Amazonki o tyle fak są silne co mało inteligentne do walki w nierównym terenie co łatwo wykorzystać tylko mało kto wie jak bo trzeba się tego nauczyć. Uwierz mi dla mnie mógłbyś na Amazonki iść nawet w szmatach bez seta, set jedynie zwiększa ci czas przetrwania lecz nawet z początkowym mieczykiem, taki miecz se na lepsze moby odłóż bo na nie możesz z drewniakiem iść (mimo tego iż ciutkę czasochłonne jest ich zabicie to na 1 zalecam ci próbować nowe techniki które potem ci pomogą
Linki z tematami gdzie wyjaśnienia miały miejsce:
http://mineserwer.pl/Temat-AMZONKI-ZA-SILNE
http://mineserwer.pl/Temat-Amazonki
Wszystkie kwestie amazonek tu masz wyjaśnione

Pozdrawiam ironhide

Dzięki za radę na przyszłość,mam już taktykę,że idę do tyłu i robię okręgi dzięki.
A miecz z meteorytu znalazlem ide na expowisko lvl 5 i jakis miecz zelazny patrze a to ostrosc 6 niezniszczalnosc 5 pogromca nieumarlych 1 zmora stawonogow 1 lol
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pomogłem?Daj diaxa!
Pozdrawiam Fabian1234 z serwer MineSerwer.PL
Poczekaj ziomuś jak mi się uda wrzucę tu dziś filmik gdzie masz pokazaną najlepszą taktykę na amazonki i może postaracie się zrozumieć ci co myślą że są trudne, dlaczego taka taktyka mi działa

Ok jak by co to wyślij na forum na PW
@IronHide Mi też podeślij jak byś mógł