MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja boosta runy dla maga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Smile Chciałbym zaprezentować moja propozycje dla minimalnego wzmocnienia Runy Trującej Chmury. Otóż proponuje dodać przy użyciu runy efekt trucizny 1 na 5 sekund dlaczego ? dlatego, że Runa Ognistego Kręgu podpala co wychodzi na to ze runy kręgu jest znacznie lepsza na np. PvP na mobach dużo to nie da ale na pvp będzie użyteczne zresztą w samej nazwie runy pisze ,,Trującej'' wiec chyba dobrze byloby to dodac Big Grin
Według mnie nie ma to sensu, mag jest bardzo silną klasą i buffowanie go jest nie potrzebne.
Nie .
Dobra Fangart, nie pierdziel tylko wbijaj lvl. To że seta nie masz bo czystkę wyłapałeś nie znaczy ze buffa musisz mieć xd. Pozdro z fartem
Moim zdaniem mag to nerfa powinien dostać a nie boosta kolejnego.
Jest to zbyt op klasa także ten pomysł wybacz ale jest tragiczny bo i tak mag teraz nie ma równych w expieniu w pvp nie jest najlepszy i dobrze taka zmiana mogła by zmienić i to Smile
dobra fo zamkniecia :/ qle wedlug mnie mag po tych wszystkich nerfach jest minimalnir za slaby
Przekierowanie