MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prawdopodobny błąd na quescie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka,
Właśnie jestem na quescie więc liczę na szybką odpowiedz.
Otóż na quescie z nieumarłym niszczycielem zabiłem tego niszczyciela lecz nie wypadło nic, a powinna chyba wypaść dzwignia niszczyciela. Mam pytanie czy jest 100% Szansa na to, że ona wypadnie i czy można raz pójść na niszczyciela i liczyć na to, że zrespi się kilka razy? Jeżeli powinna wypaść na 100% ta dzwignia to czy mógłbym ją dostać (mam dowody, nagranie)?
Vadtrex czasem wypadnie,ale czasem nie ale według mnie szansa na wypadnięcie dzwigni to 50%.
Myślę,że Ci pomogłem Smile
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pomogłem? Jeśli tak daj Diaxa!
Pozdrawiam Fabian1234 z serwera MineSerwer.pl
A jak pójdę na tego questa, to jak zabije tego niszczyciela to pózniej on się znowu odrodzi czy nie?

Nje dam djaxa, nigdy!
Vadtrex według mnie powinien Się zrespić bo gdy byłem na Wielkim Goblinie to sie zrespił po kilku minutach.
Bo było to tak: Idę na niego on się respi i go zabijam (nieumarłego niszczyciela)i gdy go zabiłem nie wypadła dzwignia(dobra może tak jest, że czasami nie wypada)czekam jakieś 20 minut po zabiciu go, a on w ogóle się nie respawni To jest błąd czy tak ma być?!
Według mnie tak ma być ale ja z Niszczycielem nie walczyłem jeszcze wiec nie wiem gdybym wiedział
to bym pomógł
@ReFresh

Proszę o odpowiedz od osoby która jest pewna na 100%.
Sprawdziłem, wszystko działa poprawnie 3x zabiłem 3x wypadło: http://screenshot.sh/odwzkjuqufbz3

Nawe idealny diax (5 poziom) + dzwignia raz mi wypadlo: http://screenshot.sh/mE5VCRzZ2ECk1
albo ktoś Ci zwędził albo podłogę musiało wyczyścić.
Możliwe, że było czyszczenie itemów, do zamknięcia.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie