10-November-2015, 19:24:06
10-November-2015, 19:49:52
no gorszego postu już nikt nie mógł napisać??? ludzie jak macie problemy z wejściem na 1 sewer to poczekajcie aż zadziała a nie od razu wątki na nabicie se piszecie o tym.
W vs P II wprowadzać już? rly człowieku ja właśnie z Bananem na ts siedzę i ten tryb wgl jeszcze nie jest bliski startu... dziś dopiero 1 z map zeszła na skończeniu, a pozostałe mapy jeszcze nie są w pełni ogarnięte! człowieku dopiero w weekend będzie W vs P II, Banan sam zapowiadał na odc. swoim.
Na dzień dzisiejszy jest gotowa tylko 1 mapa a muszą być min. 4 lub 3 by gra była ciekawsza i by miała sens
Uwierzcie mi ucieszycie się jak zobaczycie ten tryb, sporo nowych ciekawych rzeczy i multum klas
MS już działa i następnym razem na chatboxie takie pytania lepiej zadawajcie 
W vs P II wprowadzać już? rly człowieku ja właśnie z Bananem na ts siedzę i ten tryb wgl jeszcze nie jest bliski startu... dziś dopiero 1 z map zeszła na skończeniu, a pozostałe mapy jeszcze nie są w pełni ogarnięte! człowieku dopiero w weekend będzie W vs P II, Banan sam zapowiadał na odc. swoim.
Na dzień dzisiejszy jest gotowa tylko 1 mapa a muszą być min. 4 lub 3 by gra była ciekawsza i by miała sens

10-November-2015, 20:06:28
Ktoś pyta dlaczego zamknięty MS, Ty rozpisujesz się na temat nowego trybu...
Zazwyczaj jeżeli serwer nie działa, jest to związane z jakąś aktualizacją.
Obecnie można wejść, więc zamykam.
Zazwyczaj jeżeli serwer nie działa, jest to związane z jakąś aktualizacją.
Obecnie można wejść, więc zamykam.