Witam Administracje MF'a, nie dalej jak pare dni temu każdy gracz bugował się w barierze, mam nagranie w poprzednich wątkach... Bariera została wyrzucona, a co z itemami o których zwrot prosiłem ? Banan napisał, że to mój lag, okazało się, że jednak nie... i co teraz ? zamiatacie wszystko pod dywan, nie chcecie sie przyznać do winy i nawet nie raczycie odpowiedzieć na poprzedni post? proszę o jaką kolwiek formę oddania przedmiotów/portfela ... wydałem jakoś 200zł na MF'a i wszystko straciłem przez błędy... w zasadzie nie tylko ja XD połowa serwera straciła i już nie grają... proszę o kontakt SzybkiBanan bo ja jak i inni gracze wymagamy od Administracji odpowiednich czynów czyli : reedycja/oddanie portfela... jeśli nie to większości graczy ta edycja będzie ostatnia

pozdrawiam.
Piszesz o problemach dotyczących minefox.pl. Mam propozycję żebyś napisał to w dziale
Problemy i pytania dotyczącym minefoxa. (
http://mineserwer.pl/Forum-Problemy-i-Pytania-48 ). Dla szybszej reakcji administracji minefoxa, nie mineserwera. Pozdr.
Odpowiedz juz otrzymałeś a twoje wyjasnienia nie maja wiekszewgo sensu, barriery na trybie zawsze byly i sa do dzis. Kazda klatka jest zbudowana z barrier. Pretensje masz o bledy do labbymoda czy bugi klienta bp, jesli takowe sie pojawiaja to jest to wylacznie problem po twojej stronie, serwer jest oparty o wersje 1.12.2 o czym doskonale wiesz.
To ze zbugowales sie w scianie czy zlapales laga (lub nie) przez ktory ci sie wydawalo ze przez nia przeszedles (efekt z filmu) to nic co odbywa sie po stronie serwera ani nic co wymaga/moze zostac naprawione, to blad wylacznie po stronie twojego klienta minecraft. Nie mniej jest to juz ktorys watek gdzie liczysz ze jak padles to nagle dostaniesz jakies cashbacki pomijajac ze itemy ktore zakupiles straciles juz dawno...
Tego typu wątki nic nie zmienią, szczególnie ze wina nie jest po stronie serwera, posłuchaj zresztą sam siebie - chcę cashback bo zginałem/zbugowałem się w ścianie ;s
to co od teraz każdy kto enderperła zginie w scianie ma backup dostawac? badzmy powazni...