MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] ~Problemy~
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. Otóż pierwszym problemem jest to że bardzo wielu graczy buguje sobie nicki z np. vadtrex na Vadtrex i mogą sobie przywoływać boskie jeszcze raz. Tak dzieje się zawsze jak ktoś kto ma itemy dednie, jest to bardzo denerwujące gdy na mapie każdy gracz ma boskie bo nie ma zabawy ze zdobywania setu ( kampienia się po drzewach by zrobić plecy ;P) tylko wystarczy iść za kimś kto ma set czekać aż dednie bo i tak odzyska bugując '.'.Rozumiem że Banan ma teraz WvsPII i RPG a Kalis Ogarnia inne tryby, ale proszę byście to w wolnym czasie naprawili.Wiem że było takich wątków wiele ale były one dawniej a teraz ten problem tak urósł że każdy tak robi no oczywiście są jeszcze gracze którzy nie upraszczają sb gry w ten sposób ale to rzadkość .
Dokladnie. Rozmawialem ostatnio z V (v) adtrexem, nic sobie z tego nie robi. Nie wiem czy nadal kasa sie za to buguje, ale gracze twierdza ze nie ;p
Kalis kiedyś pisał, że nawet sam nie wie jak to naprawić.
Tak, raczej nie czuje się winny, sam pomocnik+ kiedyś pisał, że Kalis ustalił, że nie będzie za to banował, nie wiem czy to jest nadal aktualne...
Kasa się już nie buguje, poprzednio przy systemie FE się bugowała, teraz już nie.

Poza tym, zapłaciłem dużo pieniędzy (125ZŁ to nie jest mała kwota) na te itemy, jak wiele innych graczy, a aur jest dużo, co prawda jest o tym napisane w regulaminie sklepu, że nie odpowiadają za to, ale raczej na serwerach gdzie gra dużo ludzi (40% to cheaterzy), gdzie się wydaje duże pieniądze na dodatki, antycheat powinien działać idealnie, i tak jest na dużych serwerach (nie mówiąc o zagranicznych, gdzie anglicy to już hakerzy) że antycheaty są naprawdę skuteczne, nie chce reklamować serwerów ale na np. serwerze Blowa lub Verteza taki ac naprawdę działa i banuje cheaterów, nie banuje niewinnych.
W sumie, to każdy (może 95%) kto ma boskie kupione buguje nick, sam znam ludzi którzy wyzywali za bugowanie nicków, gdy kupilo boskie sami tak zaczęli robić.
Sam ograniczam się do bugowania nicku tylko na duże V, nie buguje tak by innym całkowicie zniszczyć chęć do grania w ten tryb jak np. BlueSlimePL lub LukiKoxu, jednak to bugowanie ma też czasami zalety dla graczy - jest więcej boskich itemów do zdobycia, więcej graczy z boskimi i rozgrywka jest bardziej dynamiczna.
Tak wiem, że raz mam nick zbugowany na vadTreX itp. ale to kolega buguje Tongue
To że wydałeś 140zł nie usprawiedliwia bugowania, jak myślisz dlaczego boskie można przywołać co jakiś czas a nie cały czas?A co do aur nie narzekaj bo AC jest dość dobre nie najlepsze ale dobre owszem jest gorsze od niektórych ac Ale jest to AC autorskie i jest ono cały czas ustawiane.
Dobrze, dobrze...
Nie usprawiedliwiam się, uważam po prostu, że jest zbyt dużo cheaterów jak na serwer gdzie się wydaje setki pieniędzy na bronie, co jest powodem bugowania nicku przeze mnie i przez innych graczy. Sam AC jak widać od czasu do czasu banuje, ale jest dla mnie troszkę zbyt łagodny.
Nie mam zamiaru się z tobą kłócić, daj sobie spokój i wyładuj nerwy na kimś innym...
AC banuje zawsze bo walce np. zabijesz kogoś z aurą i AC banuje. AC zbanował dużo ludzi!
(11-November-2015 12:06:54)lamaxdgg napisał(a): [ -> ]Kalis kiedyś pisał, że nawet sam nie wie jak to naprawić.

Akurat wszystkie bronie tam zrobione ja wprowadzałem, więc kalis ma prawo nie wiedzieć o czym mowa, potrafię to ogarnąć tyle że wtedy każdy gracz dostanie przedmioty automatycznie po starcie gry jednorazowo. Tak też teraz będzie na wojownicy vs potwory 2, tyle że tam sytuacja gry jest troche inna.
Przekierowanie