MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć,
Przychodzę z pewnym problemem związanym z ts3. Gdy wchodzę na serwer, i próbuję wejść na jakikolwiek kanał, bądź też poczekalnie, strefę muzyczną; nie mogę (tak jakby wszystkie były zamknięte) a po chwili wyrzuca mnie całkowicie z serwera z następującym komunikatem:
<11:17:55> Utracono połączenie z serwerem
<11:17:56> Próba określenia nazwy hosta minefox.pl
<11:17:56> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na minefox.pl
<11:18:01> Połączenie z serwerem nie powiodło się
I tak cały czas...
Sprawdzałem łączę internetowe, czy mam aktualizację ts, reinstalacja również nie przyniosła żadnych skutków - Dodatkowo nie widzę osób na kanałach premium, publicznych oraz prywatnych; (tylko na poczekalni głównej). + nie mogę pisać na poczekalni (jestem zarejestrowany) okazuje się, że to chyba awaria więc..

[na innych serwerach ts wszystko działa, tylko na minefox.pl mam kłopot]

Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to z góry dziękuję Wink
Witaj!
Na chwilę obecną występują drobne problemy/błędy z naszym TeamSpeakiem.
Działamy nad ich naprawą - poinformuję pod tym postem, gdy zostaną one naprawione.

Pozdrawiamy
Administracja ts.mineserwer.pl
Drobna informacja:

Na chwile obecną prosimy się łączyć poprzez adres ts.zarabiam.com (W ten sposób nie powinno was na chwilę obecną wyrzucać z TeamSpeak-a). Proszę się nie zdziwić, gdy zauważycie przy swoim profilu Flagę Francji (Widoczna po zaznaczeniu opcji "Wyświetl oznaczenie kraju na klientach").

Przewidujemy, że jeszcze dzisiaj błąd zostanie naprawiony i będziecie mogli się połączyć przez TeamSpeak-a na każdym adresie. Nadal działamy nad zniwelowaniem problemu - wątek ten będzie aktualizowany w celu udzielenia wam dalszych informacji.

Pozdrawiamy
ts.mineserwer.pl - Aktualizacje oraz zmiany
W powyższym wątku znajdziesz informację odnośnie ostatnich aktualizacji na naszym serwerze TeamSpeak. Problem z serwerem zostanie za chwilę naprawiony, a serwer ponownie uruchomiony.

Pozdrawiamy,
Przekierowanie