19-December-2020, 12:28:12
Cześć,
Przychodzę z pewnym problemem związanym z ts3. Gdy wchodzę na serwer, i próbuję wejść na jakikolwiek kanał, bądź też poczekalnie, strefę muzyczną; nie mogę (tak jakby wszystkie były zamknięte) a po chwili wyrzuca mnie całkowicie z serwera z następującym komunikatem:
<11:17:55> Utracono połączenie z serwerem
<11:17:56> Próba określenia nazwy hosta minefox.pl
<11:17:56> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na minefox.pl
<11:18:01> Połączenie z serwerem nie powiodło się
I tak cały czas...
Sprawdzałem łączę internetowe, czy mam aktualizację ts, reinstalacja również nie przyniosła żadnych skutków - Dodatkowo nie widzę osób na kanałach premium, publicznych oraz prywatnych; (tylko na poczekalni głównej). + nie mogę pisać na poczekalni (jestem zarejestrowany) okazuje się, że to chyba awaria więc..
[na innych serwerach ts wszystko działa, tylko na minefox.pl mam kłopot]
Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to z góry dziękuję
Przychodzę z pewnym problemem związanym z ts3. Gdy wchodzę na serwer, i próbuję wejść na jakikolwiek kanał, bądź też poczekalnie, strefę muzyczną; nie mogę (tak jakby wszystkie były zamknięte) a po chwili wyrzuca mnie całkowicie z serwera z następującym komunikatem:
<11:17:55> Utracono połączenie z serwerem
<11:17:56> Próba określenia nazwy hosta minefox.pl
<11:17:56> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na minefox.pl
<11:18:01> Połączenie z serwerem nie powiodło się
I tak cały czas...
Sprawdzałem łączę internetowe, czy mam aktualizację ts, reinstalacja również nie przyniosła żadnych skutków - Dodatkowo nie widzę osób na kanałach premium, publicznych oraz prywatnych; (tylko na poczekalni głównej). + nie mogę pisać na poczekalni (jestem zarejestrowany) okazuje się, że to chyba awaria więc..
[na innych serwerach ts wszystko działa, tylko na minefox.pl mam kłopot]
Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to z góry dziękuję