MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Błąd na forum+ propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,przeglądając forum trafiłem na coś, co jest do usunięcia lub też poprawy.

Mianowicie chodzi o to KLIK

Jest odnośnik, ale guzik on robi, więc albo to poprawić, albo usunąć, bo po co to komu.

Drugą sprawą, a tym samym propozycją, jest zaktualizowanie Ekipy Forum (TUTAJ).

Dodać osoby, które mają rangę także na innych serwerach, a nie bardziej na tym głównym.
To rzeczywiście błąd który należy usunąć by inni gracze chcący zakupić vipa wiedzieli jak to poprawnie zrobić. A i łapiesz plusa za poruszenie tego problemu
Multikonta?

Co do błędu, mogą wejść na stronę minecraftowo.pl tam też jest to opisane, jeżeli chodzi o listę pomocników jest to forum mineserwer.pl więc edytować i moderować wątki mogą tylko pomocnicy/pomocnicy+ tego serwera (mineserwera).
(09-November-2015 13:15:32)vadtrex napisał(a): [ -> ]Multikonta?

Co do błędu, mogą wejść na stronę minecraftowo.pl tam też jest to opisane, jeżeli chodzi o listę pomocników jest to forum mineserwer.pl więc edytować i moderować wątki mogą tylko pomocnicy/pomocnicy+ tego serwera (mineserwera).

Racja, mogą, ale skoro tutaj jest ten odnośnik, to do czegoś on miał być.

Więc dobrze jakby się go zaktualizowało, bo temat jakiś o przywilejach vipa na forum się znajduje, więc można go tam umieścić.

A jeśli ktoś wchodzi na to forum, to czyta to, co znajduje się tutaj, a nie na innym Angel

A propozycje napisałem, ponieważ z tego co widzę, to np Minefox ma tutaj tylko malutki kawałek, a innego miejsca dotyczącego właśnie tego serwera nie znalazłem, więc fajnie jakby też znajdowało się trochę informacji o pomocnikach ze wspomnianego serwera.

I jeśli jest jakieś inne miejsce dotyczące serwera MineFox, to prosiłbym o podanie namiarów.
ok przekierowałem do sklepu, dzieki za zgłoszenie, reput poleciał Smile
Przekierowanie