Mam pomysł na ulepszenie setów np. żeby zrobić taki zwój do setów żeby był "Ochrona przed shotganami +1} czy cos w tym stylu "ochrona przed bronią biała" "ochrona przed karabinami" wtedy nie było by 1 seta i na secie był by tylko 2 enchanty fajne by to wsm było bardzo fajne bo niktorzy by byli bardzo armory na karabiny niktorzy na shotgany niktorzy na pistole
Taki średni pomysł, bo większość osób nie ma takiego seta jakby chcieli mieć i nadal na niego zbierają, więc byłoby to słabe i bezużyteczne. A te osoby, które mają już prawie cały set policyjny, lub część nie dało by się ich zabić na mieście z takim zwojem do seta.

Pomysł z serii gówno wiem, Nie zmienisz bazowego minecrafta, jak chcesz dodać nieistniejący enchant w miarę szybko i bez grzebania ? Nie jest to wykonalne , trzeba by trochę posiedzieć, pozatym jaki to miało by sens skoro każdy ogarnięty gracz nie używa jednej pukawki tylko ma całą gamę broni ? Nie ma jakiejkolwiek możliwości przekładać seta w trakcie walki adekwatnie do potrzeby, Pomysł może miałby jakiś cień szansy powstania na RPG gdzie walczysz z mobami i czasu jest naturalnie, więcej. Więc jak dla mnie na GTA taki set nie ma szansy zaistnieć bo i tak każdy marzy o secie kevlarowym bądź +1, Jedyne udogodnienie jakie widze w setach to dodać prota do seta sapera ze względu na totalne dno jakie obecnie ten secik reprezentuje. Reasumując; drogi graczu nie obrażaj się za skrytykowanie pomysłu , starałem się tylko wytłumaczyć dlaczego mi on się nie podoba. Pozdrawiam.
Moim zdaniem nie ma sensu dodawania takich,, zwojów'' po to jest dodana wstawka karbonowa ktora maksymalnie ulepsza ci daną część setu. Zresztą mało jest tych setów więc pomysł zostaw dla siebie, może kiedys jak wjedzie na rynek więcej setów typu kamizelki Agenta NOOSE, Kamizelki policyjnej +1 zarzuć tym pomysłem.
(17-December-2020 15:03:11)Twist napisał(a): [ -> ]Pomysł z serii gówno wiem, Nie zmienisz bazowego minecrafta, jak chcesz dodać nieistniejący enchant w miarę szybko i bez grzebania ? Nie jest to wykonalne , trzeba by trochę posiedzieć, pozatym jaki to miało by sens skoro każdy ogarnięty gracz nie używa jednej pukawki tylko ma całą gamę broni ? Nie ma jakiejkolwiek możliwości przekładać seta w trakcie walki adekwatnie do potrzeby, Pomysł może miałby jakiś cień szansy powstania na RPG gdzie walczysz z mobami i czasu jest naturalnie, więcej. Więc jak dla mnie na GTA taki set nie ma szansy zaistnieć bo i tak każdy marzy o secie kevlarowym bądź +1, Jedyne udogodnienie jakie widze w setach to dodać prota do seta sapera ze względu na totalne dno jakie obecnie ten secik reprezentuje. Reasumując; drogi graczu nie obrażaj się za skrytykowanie pomysłu , starałem się tylko wytłumaczyć dlaczego mi on się nie podoba. Pozdrawiam.
nic dodac nic ujac.