15-December-2020, 23:52:25
• Twój nick na serwerze: McDonaldinio
• Zainteresowania: komputer granie świenta wielkanocne
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?: gram u was
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: jesxcze nie
• Twój nick na Team Speak-u: niemam
• Na jakich trybach grasz najczęściej?: creative
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: pewnie tak owszem
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: zbudowalem domek na serwerze i ocenialem skiny graczy rużnych
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: bo jestem kompetentny na tą funkcje i umiem pluginy typu Word Excel PowerPoint
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?: jestem minidtrabten i lubie robiv rzeczy tego typu w sklepie jak kupowanie rzadkich okazów kwiatkow.
• Zainteresowania: komputer granie świenta wielkanocne
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?: gram u was
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: jesxcze nie
• Twój nick na Team Speak-u: niemam
• Na jakich trybach grasz najczęściej?: creative
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: pewnie tak owszem
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: zbudowalem domek na serwerze i ocenialem skiny graczy rużnych
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: bo jestem kompetentny na tą funkcje i umiem pluginy typu Word Excel PowerPoint
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?: jestem minidtrabten i lubie robiv rzeczy tego typu w sklepie jak kupowanie rzadkich okazów kwiatkow.