MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Survival Country
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Survival Country, tryb skierowany dla fanów gier strategicznych.
\

W tym trybie chodzilo by oto że była by wygenerowana mapa jak ktos chciałby \\założyć swój kraj wpisywałby komendę /Country create <Nazwa np. Królestwo Bosmańskie>, kraje lezały by na zwykłej mapie wyrenderowanej przez gre. Każdy mógłby nadawać rangę graczą w swoim krają takie jak:
Mechanik
Budowniczy
Premier
Prezydent
...
Kraje miały by nienaturalne kształty ale miały by w sobie 1000m^2, gracze mogli by wydawac wojne innym przy uzyciu komendy /Country atack <nazwa państwa sąsiedniego>. Żeby zdobyć ziemie kraju trzeba byloby zabic 2000graczy(jednego gracza mozna byloby zabic max 200razy).Po śmierci nie można weść na tryb przez 1dzień. Mozna bylo by takze polaczyc dwa kraje przy uzyciu komendy/Cauntry add <nazwa kraju> ale dwa kraje które chcą się połączyć muszą wpisać tą komende. Kraj w którym nie byłoby przynajmniej 10osób po uplywie dwóch dni zostałby usuwany. Gracz moze dolaczyc do kazdego panstawa przy uzyciu komendy /Country add <nazwa kraju>.
@REFRESCH
Szczerze, podoba mi się to... Całkiem ciekawe, ale co z pluginem?
Fajny pomysł, mam nadzieję, że zostanie wprowadzony.

Wysłane z ICarrot za pomocą uszek :3
Szczerze? Jest wiele rzeczy do ogarnięcia na Serwerze niżeliby nowe tryby dla garstki osób. Tak to widzę
Spoko pomysł, ale PLUGIN. √
Po co nowe tryby po kilka osób? ;-;
@AkademiaTrollu dlatego, żeby każdy wybrał swój tryb i grało mu się jak najlepiej. Ten tryb może być dla kogoś gównem, ale dla kogoś innego najlepszy tryb jaki powstał. Zawsze jak się nie spodoba to można usunąć i nie, że się robiło pluginy na marne, tylko, żeby się lepiej komuś grało.
Fajny pomysł i bym sobie pograł na taki trybie ale pluginy są potrzebne.
Plugin będzie, ten tryb wymysliłem żeby odgrywał taką strategie i wymuszał prace zespołową a także myślenie: zaatakować czy nie?
Stron: 1 2 3
Przekierowanie