Siema, robiłem dziś fantoma, i zbugowałem się w ścianie. Nie miałem możliwości wyjścia z niej. Proszę o zwrot przepy na nick taki jak mam na forum. Poniżej filmik z dowodem
https://youtu.be/PFByN9Sy56g
Jak Cię zbugowało od lodowej pułapki zapewne, mam rację?
(05-December-2020 20:18:00)LordofLanzarote napisał(a): [ -> ]Jak Cię zbugowało od lodowej pułapki zapewne, mam rację?
Chyba ta, jajo było przy ścianie to zacząłem je klepać. Najpierw byłem w lodzie a po chwili wylądowałem w ścianie

No tego się raczej nie da wyeliminować bo te pułapki nie zawsze dobrze celują, ale nie da się wyjść poza mapę, więc jakoś mega nie przeszkadza, tylko czasem można się zbugować.
Np. 2-3 razy pułapka od DW mnie "wbiła" w jego most i spadłem w otchłań pod mapą...
Dlatego polecam unikanie takich miejsc, żeby się nie zbugować, gdy masz do czynienia z jednostkami używającymi pułapek...
a) brak powrotu na spawn = brak zwrotu przepustki
b) na fantomie takich zgloszen nie uznaje, kazdy z topowych graczy ktorzy go odwiedzaja wie jak dziala, jakie ma umiejetnosci i kazdy wie jak sie z nim walczy, ty juz w szczegolnosci.
Zrozumialbym gdyby fantom wyeliminowal nowicjusza ale wiecie doskonale ze umiejetnosc zamrazania przy scianie moze sie zle skonczyc dla atakujacego.