05-December-2020, 14:34:33
Witam chcę poruszyć temat limito bossów ponieważ nie na razie jest niedopracowany .
Moje propozycje to :
Niech pozostanie stary limit który obejmuje warlocka krowę giganta rycerza i smoka ale też dodałbym drugi limit i czyli na pojedyncze klasy bo jak narazie w gierce mogą być nadal 3 warlocki giganty lub nawet trzech rycerzy co jest już naprawde trudne i jeszcze trudniejsze gdy pojawi się szatan lub herobrine .
Max warlocków w grze 1
Max gigantów 2
Max smoków 2
Max rycerzy 1
Krowy nie ograniczałyby bo i tak ma globalny cooldown więc jest spk.
te klasy by się sumowały w tym limicie co jest teraz . 0/3
Przykład :
1 warlock 2 giganty i limit wyczerpany
1 rycerz 2 smoki i limit wyczerpany
Dodał bym też szatana i herobrine do limitu bo te klasy są mocne
Gdy spamio potkami na lewo i prawo
Dałbym też i drugi limit na słabsze bossy
0/3
czyli na magme , zjawę , szlama , dementora , nekromante,itd bo jak ostatnio grałem to było ponad 8 bossów i to było nie do u grania.
W sumie mielibyśmy 6 bossów MAX online na grę.
zachęcam też do podawania waszych pomysłów bo jak narazie limit bossów jest trochę niedopracowany, a ma on ograniczyć ilość bossów do tego stopnia aby utrudnić rozgrywkę wojownikom którą jak się postarają to i tak wygrają .
Moje propozycje to :
Niech pozostanie stary limit który obejmuje warlocka krowę giganta rycerza i smoka ale też dodałbym drugi limit i czyli na pojedyncze klasy bo jak narazie w gierce mogą być nadal 3 warlocki giganty lub nawet trzech rycerzy co jest już naprawde trudne i jeszcze trudniejsze gdy pojawi się szatan lub herobrine .
Max warlocków w grze 1
Max gigantów 2
Max smoków 2
Max rycerzy 1
Krowy nie ograniczałyby bo i tak ma globalny cooldown więc jest spk.
te klasy by się sumowały w tym limicie co jest teraz . 0/3
Przykład :
1 warlock 2 giganty i limit wyczerpany
1 rycerz 2 smoki i limit wyczerpany
Dodał bym też szatana i herobrine do limitu bo te klasy są mocne
Gdy spamio potkami na lewo i prawo
Dałbym też i drugi limit na słabsze bossy
0/3
czyli na magme , zjawę , szlama , dementora , nekromante,itd bo jak ostatnio grałem to było ponad 8 bossów i to było nie do u grania.
W sumie mielibyśmy 6 bossów MAX online na grę.
zachęcam też do podawania waszych pomysłów bo jak narazie limit bossów jest trochę niedopracowany, a ma on ograniczyć ilość bossów do tego stopnia aby utrudnić rozgrywkę wojownikom którą jak się postarają to i tak wygrają .