MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Odwołanie się od blokady konta - <roshiharu>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: roshiharu
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: nie
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: podczas gdy jadlem kolacje snajper555 chcial mnie sprawdzic nie odpisalem bo bylem afk
• [b]Powód blokady: brak spolpracy z adm [afk]
• [b]Data nałożenia blokady: 1-12-2020
• [b]Moderator banujący: snajper555
• [b]Serwer: minefox
Zgłoś się na nasz komunikator teamspeak3 nazwa : Mineserwer.pl wejdź na centrum pomocy minecraft z dopiskiem /snajper555 przy nicku
(04-December-2020 15:26:12)Snajper555 napisał(a): [ -> ]Zgłoś się na nasz komunikator teamspeak3 nazwa : Mineserwer.pl wejdź na centrum pomocy minecraft z dopiskiem /snajper555 przy nicku

niestety niemam mikrofonu i totalnie nie ogarniam ts3
[zepsul mi sie]
Nie mam na to wpływu , że nie umiesz posługiwać się ts3 i nie ma znaczenie czy masz mikrofon czy go nie masz wystarczy ,że wejdziesz na kanał pomocy z dopiskiem snajper555 przy nicku
mam wejsc na jakis kanal czy tam gdzie muzyka leci? na zaden kanal nie moge wiejsc
Tak jak wcześniej pisałem Zgłoś się na nasz komunikator teamspeak3 nazwa : Mineserwer.pl wejdź na centrum pomocy minecraft z dopiskiem /snajper555 przy nicku jest parę kanałów wyżej od poczekalni
https://imgur.com/YYVKxCN
Gracz się nie zgłosił.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie