02-December-2020, 00:25:18
Witam,
Obecnie możemy wybudować taki na działce klanowej taki budynek jak portal, ale nic on nie daje poza wyglądem więc wymyśliłem dla niego taki bonus:
Bo wejściu w obszar portalu możemy dostać:
Od 1 do <poziom portalu> gemów losowego rodzaju.
Czyli np.
Na 1 poziomie dostaniemy 1 srebny, złoty, emeraldowy lub ognisty gem.
Na 2 poziomie od 1-2 srebnych, złotych, emeraldowych lub ognistych gemów.
Itd...
Gemy moglibyśmy dostać co 1 lub 2 dni.
Myślę, że propozycja nie przesadzona ponieważ ilość i rodzaj gemów jest losowa + spory cd, oraz trzeba przeznaczyć sporo $ aby wymaxować taki budynek.
Powyżej ankieta odnośnie tego czy zbalansowane i czy było to ok.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS: Zablokować żeby się nie dało mk dodawać i farmić tak gemy, tylko żeby było ograniczenie.
cisowystarzec
Obecnie możemy wybudować taki na działce klanowej taki budynek jak portal, ale nic on nie daje poza wyglądem więc wymyśliłem dla niego taki bonus:
Bo wejściu w obszar portalu możemy dostać:
Od 1 do <poziom portalu> gemów losowego rodzaju.
Czyli np.
Na 1 poziomie dostaniemy 1 srebny, złoty, emeraldowy lub ognisty gem.
Na 2 poziomie od 1-2 srebnych, złotych, emeraldowych lub ognistych gemów.
Itd...
Gemy moglibyśmy dostać co 1 lub 2 dni.
Myślę, że propozycja nie przesadzona ponieważ ilość i rodzaj gemów jest losowa + spory cd, oraz trzeba przeznaczyć sporo $ aby wymaxować taki budynek.
Powyżej ankieta odnośnie tego czy zbalansowane i czy było to ok.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS: Zablokować żeby się nie dało mk dodawać i farmić tak gemy, tylko żeby było ograniczenie.
cisowystarzec