30-November-2020, 15:08:22
• [b]Twój nick z gry:kuzynxfps123
• [b]Nicki osób posądzonych:Snajper555 (Policjant)
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia:13:50
• [b]Opis zdarzenia:Na dole
• [b]Dowody:Minefox.pl/bany
• [b]Serwer:Gta 6.1 minefox.pl
Witam, Grałem sobie na gra 6.1 i nagle przyszedł policjant snajper555 i zaczął sprawdzać gracza lordfangart i ja po chwili napisałem FBI:Open up
Dostałem mute na 30 minut nieodpowiednie skróty
Napisałem na helpop co w tym nieodpowiednie niestety policjant zignorował mnie i nie odpisał rozumiem ma takie prawo ale chyba moge się ubiegać o wyjaśnienie jeśli coś jest nie zrozumiałe.
FBI-Amerykańska agencja rządowa zajmująca się przestepstwami poza granice danego stanu.
Open up- po polsku otworzyć otwierać itp
FBI:Open up-Fbi otworzyć
FBI-Chodziło mi że policja to Wyższa ranga która jest tak jakby policja i uważam ja za osobę odpowiedzialną i konsekwentną w zależności do sytuacji
Open up- miałem na myśli sprawdzanie gracza który został sprawdzany.
A więc do rzeczy w tym 2 słowach nie ma ŻADNEGO nieodpowiednie skrótu (Skrótu, FBI zły skrót naprawdę?)
Proszę o Upomnienie lub ukaranie policjanta według uznania.
Pozdrawiam
Fps
• [b]Nicki osób posądzonych:Snajper555 (Policjant)
• [b]Najdokładniejsza data zdarzenia:13:50
• [b]Opis zdarzenia:Na dole
• [b]Dowody:Minefox.pl/bany
• [b]Serwer:Gta 6.1 minefox.pl
Witam, Grałem sobie na gra 6.1 i nagle przyszedł policjant snajper555 i zaczął sprawdzać gracza lordfangart i ja po chwili napisałem FBI:Open up
Dostałem mute na 30 minut nieodpowiednie skróty
Napisałem na helpop co w tym nieodpowiednie niestety policjant zignorował mnie i nie odpisał rozumiem ma takie prawo ale chyba moge się ubiegać o wyjaśnienie jeśli coś jest nie zrozumiałe.
FBI-Amerykańska agencja rządowa zajmująca się przestepstwami poza granice danego stanu.
Open up- po polsku otworzyć otwierać itp
FBI:Open up-Fbi otworzyć
FBI-Chodziło mi że policja to Wyższa ranga która jest tak jakby policja i uważam ja za osobę odpowiedzialną i konsekwentną w zależności do sytuacji
Open up- miałem na myśli sprawdzanie gracza który został sprawdzany.
A więc do rzeczy w tym 2 słowach nie ma ŻADNEGO nieodpowiednie skrótu (Skrótu, FBI zły skrót naprawdę?)
Proszę o Upomnienie lub ukaranie policjanta według uznania.
Pozdrawiam
Fps