MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] GTA 6.1 - Rangi,
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, dziś Reedycja Gta, na GTA 6 mialem Range BIGBOSS, Drogi bananie teraz mi wmawiasz, że byla ona tylko na Edycje 6.0, jednakże mam screena z tablicy na której pisze, że są one na WSZYSTKIE edycje Pamiętam też, ze Pisaleś, jednak nie mam tego ss Ale mysle ze ten screen wystarczy zebys przejrzal na oczy ponieważ jest to oszustwo na kazdym kto zakupil rangę, Dostalem bana na 15 minut za mówienie prawdy A ty bananie mi wmawiasz ze jest inaczej i byly one tylko na 1 edycje, sorry ale Nie kupił bym jej gdybym wiedzial że jest na 1 edycje (przypominam lewy dolny róg w ss na tablicy) https://imgur.com/a/wFUKehT
przypominam ze jest to oszustwo, jesli nie zostaną zwrócone rangi rangi, Nie grożę nikomu ale taka prawda.. Moj nick Kaczor325
I byla na wszystkie edycje trybu gta6 na tej samej paczce, tak samo jak w przypadku skyblocka czy wvsp1, wvsp2 gdzie boskie rowniez byly na zawsze na cala edycje i ewentualne reedycje tej samej paczki. Przeciez wojownicy vs potwory 3 nie bedziemy nazywac inaczej skoro rodzaj rozgrywki tego trybu jest taki sam pomimo ze to calkowicie nowa odsłona, oczywistym jest ze rangi nie sa dozywotnie, a tycza sie jedynie reedycji tego samego trybu. Edycje trwają po kilka lat nie bez powodu - aby kazdy mogl z rangi cieszyc sie jak najdluzej, czasem sa reedycje na tych samych paczkach jak w przypadku wspomnianego skyblocka gdzie rangi byly migrowane. Gdyby nowa edycja GTA również byla na tej samej paczce i nie kosztowala kilku miesiecy pracy to ranga najpewniej takze by pozostala. Jak obecne gta minie za kilka lat to rowniez rangi przepadna, jesli reedycja bedzie na tej samej paczce, zaden tryb nie trwa wiecznie, ani zaden w naszej ani zadnej innej sieci nie gwarantuje wiecznych rang przy calkowicie innych nowych projektach.
Przekierowanie