MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Skrypt na pioruny młota - Powinno działać!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ten wątek głównie skierowany do Szybkiego banana. Pobawiłem się trochę tymi particlami w moim skrypcie na stare pioruny. Jako iż nie działały one na serwerze, to napisałem w trochę inny sposób tworzenia tych particli. Mianowicie wykorzystałem tu plugin skDragon, gdzie na serwerze jest wymagany, aby particie działały ale z tego, co słyszałem to jest. Plus jest taki, że dzięki temu pluginowi ustawiłem nawet kolorystykę tych piorunów na takie, jakie były w wvsp1. Mam tylko taką nadzieję, że zadziałają. Big Grin
I żeby za bardzo nie komplikować, to przesyłam SAM efekt pioruna, bez zbędnym zadawaniem dmg itp.

♦Link do skryptu:
https://mega.nz/file/ptM2ATqY#J0MymhbPCR...i9pspSNyK4

-Mała prośba do Szybkiego banana: przy okazji zmieniając particle młota, mógłbyś faktycznie zmienić jego zasięg ataku na 10 kratek, ale za to, żeby atak miał 15 sekund cooldowna. (LPM)
draw to pomyslowe rozwiazanie, zaraz przetestuje.
Tragedia do kwadratu, zreszta wiesz bo bylo testowane przy tobie, to sa wlasnie efekty braku umiejetnosci pisania sensownych skryptow. Skrypt to jeden wielki pokaz lagów a nie efekt thora...
Przekierowanie