MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Maciej99999 (Trawa nie banuj)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Maciej99999 (trawa sio od przycisku banowania)
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: no pewnie, cheaty od antycheata, które były za nic w 2015 roku. Tak poza tym to jedynie obrazanie serwera w 2017 (a tak pozatym to trawa gościu nawet nie znasz sprawy)
Dlaczego chcesz dostać unbana: [tl dr] Maciej99999 przyszedł i chce unbana.

Troche nabazgrałem wtedy, no ale wiadomo, w tym wieku co ja wtedy miałem każdy robi głupie rzeczy xD. Jeżeli ktoś nadal się czuje urażony tym co wtedy robiłem (najbardziej urazone sa chyba tylko osoby ktore nie mialy ze sprawa nic wspolnego), to przepraszam :b I tak w tym czasie zmieniło się na serwerze wszystko, więc pisać o chęci powrotu do dawnych wysp nie ma sensu, bo te zgaduje nawet nie są w archiwum Banana xD Ogólnie to chciałbym sobie pozwiedzać serwer z perspektywy dawnego konta, i tyle. No i forum to moje dawne życie było, więc fajnie by było móc zobaczyć co ja tutaj zostawiłem po sobie :b (TrawaPL nie czytaj)
Powód blokady: Dzialanie na szkode serwera, Ban aktywny, Obraza serwera. W każdym razie wydaje mi sie że tylko ostatnie ma odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Data nałożenia blokady: 26 STYCZNIA 2017
Moderator banujący: SzymoonPL (ale bym pogral z nim)
Serwer: Minefox, Mineserwer

Jak odrzucicie, trudno :b
1. Jeżeli zostałeś zbanowany na serwerze MineSerwer, MineFox, BestRPG możesz ubiegać się o zdjęcie blokady konta do 7 dni od jej założenia

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie