MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Przeszkadzający problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nie wiem czy ktoś mi pomorze, ale uznałem, że warto spróbować. Mianowicie, przeglądając forum używałem przeglądarki firefox. Używałem - czemu? Ze względu na to, że nie mogłem edytować swoich postów, pisać postów, a jak jakoś pokombinowałem i napisałem post/wątek, to treść znikała, a pojawiał się napis undefined. Oczywiście na wersji mobilnej wszystko działa, ale przeglądanie forum jest nieco utrudnione Sad Jak chciałem odświeżyć te pierwsze wątki znajdujące się nad chatbox'em to pojawiało się okno wczytywanie i końca widać nie było. Oczywiście na innych przeglądarkach wszystko działa, ale lepiej się czuję przy firefox'e. Chciałbym uzyskać odpowiedź, przez co to jest spowodowane oraz jak to naprawić.

Z góry dziękuję
Jeśli problem masz nadal, daj znać ostatnio była robiona aktualizacja forum. W razie problemów wyślij proszę screeny.
Nadal to samo.
Czy możliwe, że mi na komputer wdarło się jakieś złośliwe oprogramowanie, bo skanuję wszystkim, czym się da i się nie da, ale na innych użytkownikach wszystko gra?

Dopowiem, że próbowałem pobrać tego moda według instrukcji Szybkiego na YT i stron i wtedy zaczęły się jakieś cyrki dziać. Możliwe, że przez to, bo mi się wydaje, że raczej nie.

undefined

undefined
Nie jestes tu sam - ja też tak mam heh. To raczej błąd przeglądarki

pomogłem? daj DIAMENTA!!!
Skoro problem występuje nadal pozostało tobie się przyzwyczaić do innych przeglądarek polecam google chrome. Wiem jak trudno się przestawić sam to przerabiałem lecz później jest o wiele lepiej choć dostosowanie jest krótko trwałe. Wystawiony jest przed tobą wybór: Inna przeglądarka - pełna osiągnięta satysfakcja z używania czy może - problemowa teraźniejsza?
Moim zdaniem już nic nie poradzisz polecam inne przeglądarki np Chrom ja jej używam i jeszcze nigdy z czyms takim się nie spotkałem więc zalecam.
Powtarzasz po mnie jak dziecko po tacie Wink
To nie kwestia "nic nie poradzisz" jak prawidłowo opiszesz problem to postaram się to naprawić.
Chodzi ci, ze dzieje sie tak gdy w poscie probujesz uzywac Kolorow, Czcionek itd.?
Ja tez tak mam, wina Mozilli chyba Tongue
W kazdym razie, ja wszystko robie zdalnie Big Grin ([.b] [.i] [.u] [.color] itd)
Firefox teraz tak ma.... Ja wyczyściłam ccleanerem i wszystko pięknie działało tylko że ma czasem takie odrzuty :/ ....
Stron: 1 2
Przekierowanie