MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Skarga na administratora Snajper555
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry:_CareLessing_
Nicki osób posądzonych:Snajper555
Najdokładniejsza data zdarzenia:22 Listopad 2020 rok godzina okolo 22
Opis zdarzenia: Sprawdzanie i niesluszny ban ktory mozna podliczyc jako nie rozwazny, tak samo jak sprawdzanie administratora Snajper555, sprawdzal nie pliki mc tylko moje prywatne, pluginy, etc. co on chce sobie serwer zakladac?!
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=U04jzvAn7zo&t=126s
Serwer: minefox.pl - Kitpvp
Sprawdzałem pliki, które wydawały mi się być podejrzane. Skąd miałem wiedzieć, że tam znajdują się pluginy? Zamiast zachować odrobine spokoju, wolałaś rzucać wyzwiska w moją stronę co również jest u nas karalne.
Administrator postąpił zgodnie z wytycznymi dotyczących sprawdzania oraz zgodnie z regulaminem. Twoje zachowanie podczas sprawdzania było totalnie skandaliczne i chamskie, a o przeszkadzaniu w sprawdzeniu już nawet nie wspomnę. W kwestii nagrywania tak masz prawo nagrywać, ale musisz najpierw POINFORMOWAĆ o tym osobę z administracji, ty tego nie zrobiłaś. Tak na prawdę dziwię się Snajperowi, że po takim chamskim zachowaniu chciał ciebie dalej sprawdzać, bo gdybym ja był na jego miejscu to zamiast ten "kabaret" (który swoją drogą ty stworzyłaś) trwać 10m trwałby 2m. Skarga stanowczo odrzucona.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie